Poskilihakseni ovat krampissa eilisen Tampere Roller Derbyn kauden päätösjuhlan, Hoscar-gaalan jäljiltä. Mikä major (haahaa) harmi että voin julkaista täällä vaan pari tylsää asukuvaa, koska kuvamatskua ja videota on vaikka muille jakaa, mutta ne on tietty vain liigan sisäiseen käyttöön. Meidän biletiimi oli tehnyt upeaa työtä juhlapaikan suhteen, kaikki oli viimeisen päälle mietitty kuvausseinää ja baarimikkoja myöten. Ihana TRD! Paikalle saapui 70 horoa ja brota, ihanaa että meidän liiga on näin voimissaan. Kaikki on nyt vaan niin kovin ihanaa, ei haittaa polvivammatkaan.


Ja palkinnot olivat jotain niin... ai saakeli! Ehdoton suosikkini oli Vuoden Lääppijä, roller derbyssä osa on lääppijöitä ja osa taas lääppijöiden uhreja. Minä olen ehdottomasti lääppijä ja tungen koko ajan iholle :DVoitin Puvustus 2013 Hoscarin, mahdollisesti hullun kissanaisen trikoilla. Tai sitten kaikki vain kokivat että muotibloggari pillahtaa itkuun jos ei saa puvustusmainintaa :P


 

No ne vaatteet. Koska kyseessä oli gaala, ajattelin että jotain maata viistävää vois kehittää. Laitoin pitsipaita/tyllihame yhdistelmän, joka ei nyt ihan näissä salamaraiskauskuvissa tule edukseen, mutta ehkä siitä jotain ideaa saa. Korkea kipukynnykseni näytti taas kerran voimansa, hiihdin koko illan korkkareissa. Hyvää pohjejumppaa pitkästä aikaa. Tosin hiihtäminen jäi vähän minimiin, pitkälti jouduin istumaan, mutta ei haitannut.
Tuo Texasista löytämäni vintagepaljettibaskeri on vaan maailman ihanin. Alan olla vakuuttunut siitä, että jos tulipalosta pitäisi pelastaa yksi ainoa asuste, se olisi tämä. Tiukassa skabassa olisi kyllä Parikan valkoiset Raquelit, joilla on tunnearvoa toistaiseksi enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

2/21 | 

Sun asu on aivan kertakaikkisen upea! Oli pakko alkaa itekki kokeilla kaikki hame+pitkähihainen+leveävyö -yhdistelmiä :D kiitos inspiksestä! :)

7/21 | 

Ihana asu! <3 Oon viettänyt viimeisen kuukauden aikana hirveän vähän aikaa netissä, niin nyt olenkin sitten selannut viimeiset puoli tuntia sinä aikana ilmestyneitä postauksiasi läpi. :D

Heinis
8/21 | 

Miten olet muuten nyt saanut nukuttua? Meikkisi on tosi onnistunut tässä :-)! <3

11/21 | 

Onnittelut palkinnosta!

Tuleeko Hoscar vain Ho Oscar yhdistelmästä, vai liittyykö Ho Scar jotenkin siihen? :)

Olga
13/21 | 

Ihana asu! Olet ollut todella kauniina liikenteessä. :) Ja voi vitsi, miten upeita nuo pystit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012