Olin tosi huono shoppaaja tällä reissulla (paitsi kenkien suhteen) enkä ostanut vaatteita kuin pari hassua, tässä pallohousuni. Viskoosipallobyysat ovat niin överimukavat ja niin sievät, että sanon 15 dollaria olevan hyvin sijoitettu. Päivän nasu olkaatte hyvät:


b3

b3

Joku teistä kysyi hetki sitten että onko tukan vaaleneminen vaikuttanut pukeutumiseeni, sopivatko vaatekaappini vaatteet minulle enää. No. Nyt saan olla tosi varovainen etten näytä mekoissani "hunajapupulta", en oikein keksi parempaakaan sanaa mutta ymmärrätte varmaan? Tumma letti nimittäin antaa paljon anteeksi vaatteiden röyhelöisyydelle, kun taas vaalea ei. Parasta kuitenkin on se, että en näytä enää mustissa/tummissa vaatteissa yltiösynkältä gootilta, eli jotain sain, jotain menetin. Goottimimmithän siis ovat aivan jumalattoman upeita, mutta se vain ei ole minun tyylini, tyydyn huokailemaan ja katselemaan teitä ihastuneesti kadulla :) t: se friikki, joka aina kyttää kaupungilla a) lolitoja b) goottikaunottaria ja c) punapäitä :D Ootte upeita!

Kommentit (8)

3/8 | 

Kivat pöksyt! :D Harmi vaan, että mulla ei oo tollasia himosääriä, niin näyttäisin varmaan lähinnä teletapilta, jos tuollaset vetäisin jalkaan ... :--D

5/8 | 

Ihanan söpöt housut!

Ja se on muuten totta, että vaaleampman tukan kanssa on kivempi pukeutua mustaan. Huomasin sen itsekkin kun vaihdoin väriä tummasta kirkkaan punaiseen. Enää ei näytä helposti niin synkältä :)

Chatte
6/8 | 

Söppänät pöksyt! :) Oot muuten muhunkin saanut tartutettua ton punapää-innostuksen! Nyt jopa harkitsen vakasti vaihtavani mustasta punaiseen, jaiks! :D

Anni
7/8 | 

Mä niin tunnistan tuon tukkaongelman! Joskus teininä oli hetken aikaa musta tukka, mutta sittemmin olen pysytellyt ihan luomusti vaaleana. Tähän asti olen pukeutunut vähän rokahtavammin/goottimaisemmin, mutta nyt alkaa fiftarityyli, kukkamekot, pitsit ja söpöily ottaa pahasti valtaa. Se ei vaan oikein sovi tän ylipitkän eloveena-tukan kanssa, ku heti näyttää aivan liian söpöltä ja ujolta naapurintytöltä ;) Toi sun "hunajapupu" oli aivan mahtava määritelmä sille :D

Lalaa
8/8 | 

Sekä goottimaiset että lolitavaatteet on aivan ihania, mutta opiskelijan olemattomilla tuloilla... Ehkä vielä joskus :D Blondit hiukset sentään sain :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu