Äitini ihmettely onko sinulla housut jalassa (poikkesimme synttärikahveilla) kertoo aika hyvin siitä, kuinka harvoin tätä vaatekappaletta tulee käytettyä. Black Milkit ovat korvanneet aika tehokkaasti vaatekaappini housut, mutta muutamia käytän vielä enkä raaski myydä niitä kirppiksellä. Nämä Modströmin porkkamalliset ovat niin rennot, että ne oikeastaan vastaavat käyttömukavuudeltaan hametta.


e18loka14
e17loka14
e17loka14

Ikivanha Asoksen raitatakki meinasi jäädä tältä syksyltä käyttämättä, mutta koska lämpötila yllättäen nousi takaisin yli 10 asteen, sekin sai vielä jatkoaikaa. Tällä hetkellä saa aamuisin ulos lähtiessä ihan tosissaan arpoa mitä pukee ylle, jäätyykö pystyyn vai tuleeko liian kuuma. Pääsääntöisesti teen aina väärän valinnan :D

Kommentit (7)

En voi kuin suuresti ihailla muuntautumiskykyäsi pukeutumisessa. Jännittäviä värejä ja kuoseja, ruutuja, raitaa. Kaikki palaset yhdessä sopusointuisasti. Huolitellut hiukset, meikki ja kynnet. Olet kyllä ollut itselleni loppumaton inspiraationlähde, kiitos siitä. Aurinkoista syksyä! =)

Tosi kiva nähdä sulla myös näitä asukokonaisuuksia, missä on housut eikä mekko tai hame :) Tämä asukokonaisuus on tosi kiva ja varsinkin nuo kengät ovat ihanat! Saako tiedustella mistä nuo ihanuudet oikein ovat? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011