Sliipattu housutyyli? Ei onnistu. Röyhelöinen housutyyli? Yes please. Olen elävä esimerkki miten rennot lökärit saa puettua naisellisesti. Se on vähän niinkuin verissä, että en vahingossakaan saa aikaan äijää lopputulosta. En vaikka haluaisin.
Pitsipaita H&M - kengät Bianco - housut Only.
Olen ihan täysin vakuuttunut, että tyyli on kiinni enemmän tyypistä kuin siitä mitä vetää ylleen. Minä esimerkiksi saisin varmasti sen kuuluisan jätesäkinkin puskemaan rimpsua, kun taas joku luontevan klassinen tyyliniekka pakottaisi habituksellaan saman jätesäkin rypyt oikenemaan ja lopputulos olisi kiiltävä ja harkittu.

Kommentit (6)

Viivitys
3/6 | 

Itselläni on joku ihmeen sporttigeeni! Jätesäkki ja tennarit -yhdistelmässä näyttäisin olevani lähdössä lenkille asianmukaisessa varustuksessa :oD! Harmi, etten ole oikeasti niin sporttinen, kuin miltä välllä näytän. No ainakin voin tuntea olevani tehokas ;o).

5/6 | 

Ihana toi kokonaisuus, tyylikäs, mutta silti rento :) Kesäksi just hyvä tyyli. Pitääpä mennä katsomaan jos löytäisi noi housut H&M:stä :D

AT
6/6 | 

Synnärillä mun äidille kovasti väitettiin mun olevan tyttö mutta taisin saada y-kromosomista vain puolet. Näyttäisin pojalta vaikka olisi mekko päällä :-D Käytös tietty on osasyyllinen ja mun ruumiinrakennekin on melko suora. Jätesäkissä varmaan näyttäisin siltä kuin olisin menossa nikkaroimaan :-D Tosin ekana tuli mieleen teurastaja. Hups...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla