Oli minun onneni, että yksi derbytytöistä oli tilannut itselleen väärän kokoiset kirsikkabikinit, sillä ne ovat täydelliset minulle ou jee! Ostin ne sitten pois kuleksimasta. Rimpulabiksut ovat kivoja kesällä, mutta hyiseen avantoon haluan navan piiloon.

Stop Staring -merkkiset korkeavyötäröiset pin up -unelmani, varustautukaa talven ensimmäiseen avantouintiin parin viikon sisään.

e1

Ai kuinka kaunista kuvajälkeä kännykkäkameralla.

On muuten jokseenkin käsittämätöntä, että saman viikon sisällä hajoaa digijärkkärini, pokkarikamerani päättää että sillä kuvataan jatkossa pelkkää videokuvaa, työkännykkäni ei suostu enää kääntämään näyttöään qwertyyn ja oma puhelimeni surisee ja pätkii. Niina sydän tekniikka -viikko meneillään.

Kommentit (12)

Mari

Uuuh pikkuisen ihanat bikinit! <3 Miten se muuten onkin aina niin, että kaikki tekniikka haluaa hajota juuri samaan aikaan? Meillä on käynyt niin, että telkkari ja pyykinpesukone päätti kerran levitä saman kuukauden aikana.. Kivoja "pieniä" investointeja. Siinä sitten saa kauhulla odottaa, että mitä seuraavaksi :D

karoliina

uuuuuuumama mitkä biksut. jopa minä, uikkareita/bikineitä vihaava voisin käyttää noita ja sulloutua "mahapiiloon" pökiin. Jospa kuikistelis tarjontaa, tänks bebe.

Jatta

Vautsi mitkä bikinit :) Ja toivottavasti edes jotkin sun laitteistasi elpyisi itsestään, ettei tarvitse kaikkia olla korjauttamassa/korvaamassa.

Tee

No onpas söpöset! Täälläkin alkaa tekniikka rassautumaan, läppäri tekee ilmeisesti hidasta kuolemaa, tosin raasulla on ikää kerrassaan 3 ja puoli vuotta :(

Heaven Queen

Nuo bikinit on ihanat! Tykkään tuosta kirsikkakuosista ja itsellä oli muinoin noilla kirsikankuvilla varustettu mekko, jonka päällemenosta voin vain nykyään haaveilla. :(

Momo

Haha! Ja mäkun muistin joskus kun postailit että et ikinä pystyisi menemään avantoon.. :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011