Kun nyt hattujutuista alettiin, niin olen iltojeni ratoksi piirrellyt vielä yhden variaation Suuri Käsityö -lehden kalastajanhatun kaavasta. Toteutus on Finlaysonin Pampula-kankaasta, joka puuvillaa. Kangasta kuluu noin 0,5m eli vaikka ostaisi hieman arvokkaampaa Marimekkoa ja Finlaysonia, hinta ei silti kipua liian korkealle. 

Viimeinen viikko on ollut ikäänkuin itseohjautuva pikakurssi kesähattujen tekemiseen. Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että osaan jatkossa valmistaa lierihatun erilaisia variaatioita vaikka unissani. Tämä on ihan mukava kesäinen lahjaidea myös, jos tuntee ystävän vaatemaun. 

Nyt on niin huikean kuuma, että suurilieriselle hellehatulle on tottavie käyttöä! 

Kengätkin ovat pampulaa, Minna Parikan sellaista. Nämä släbärit herättivät kovasti iloa päiviksen lapsissa :D 

Kommentit (2)

-A-
3/2 | 

Oi että! Mitä muutoksia teit alkuperäiseen kaavaan tämän kohdalla? Syvensit kenties hattuosaa, kuinkakohan paljon? Entäs teitkö lierille jotain? Kiitos <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat