Kun suunnittelija Anna Matilainen lähetti minulle upean digipainetun silkkihuivin nimeltä Strange Young Girls, innostuin paitsi jättimäisestä huivista, myös kyseisen kokoelman mainoskuvista. Suunnittelijan ystävien, drag queen -artistien Lola Vanillan ja Lamey Crackhouse Abortia Cliniquén käyttäminen mainoskuvissa oli kuulemma vain päähänpisto illanistujaisissa. Sangen loistava päähänpisto, nämä kuvat ovat kerta kaikkiaan huippuja!Annan jättikokoiset huivit ovat paksua silkkiä, joista osa digipainetaan ja osa maalataan käsin, mallista riippuen. Kerrankin jopa minun mielestäni huivi on riittävän suuri ja muhkea, pisteet siitä(kin).


Photography: Alejandro Lorenzo

En kestä :D Enkä voi laittaa tähän perään kuvaa itsestäni huivissani koska näyttäisin arvon leidien rinnalla niin tylsältä ettei tosikaan, joten näkykööt tulevaisuuden asukuvissa. Jos jotain arvostan niin mainoskuvia jotka yllättävät, enkä todellakaan osannut odottaa You`re a marvel, Mama! -huivimalliston kohdalla Lola Vanillaa.

Kommentit (9)

Anna M

Toi nimi on ihan huikea. Molemmat queenit kasvattavat uutta polvea drageja ja kun Lola viittaa talliinsa nimellä "House of Vanilla", Abortialla vastaava on "House of Crack". NIce. :D

Kiitos Niina ihanasta postauksesta! Oikea viikonlopun piristys. :)

7/9 | 

Ihania kuvia! :D Kun vaan itsekin oppisi tuon Häpeämättömän Poseerauksen taidon! Ja huiveistakin saa hyvän käsityksen, näyttävät ihan älyttömän _mukavilta_, just sellaisilta "kääriydyn talvea pakoon" -huiveilta.

8/9 | 

Jumalaisen upeat mallit ja mitkä huivit! Olen tullut huivifriikiksi, kun korujen käyttö vähentyi ja nyt tiedän varmasti, mitä aion aviomieheltäni pyytää, kun hän utelee joululahjaa. Mahtavia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012