Nöpö on yksi ilmeikkäimmistä kissoista mitä tiedän. Tämä kuva oikeastaan summaa hienosti meidän prinsessan mietteet siitä, kuinka "kivaa" ulkona on. Siis iik, voi vaikka mennä hiekkaa tassuihin -.-


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

hanna o
2/7 | 

Postaustoive: tee juttu sun Minna Parikan kengis ja miten olet yhdistellyt niihin vaatteita... Ostin ekat pinkit sydänkenkäni ja olen ihan myyty. Voiko niitä käyttää muuten kuin mustan mekon kanssa?

ccc
3/7 | 

meidän kisut ei näytä edes noin "nauttivalta".... Ne on ihan liimautuneena maahan naamallansakin... Jos on hiekkaa, niin ne yrittää kaivautua hiekkaan piiloon. :D

Ollaan viety kisuja jo monta kertaa ulos valjaissa, mutta ne ei vaan koskaan tunnu tottuvan siihen....

4/7 | 

Mulla olikin jo vähän ikävä Nöpöä. Kansa vaatii viikon Nöpön paluuta! :)

Ole onnellinen, että kissasi ei viihdy liian hyvin ulkona. Meillä toi isompi on aina tikkana ovella, kun alan pakata laukkua tai pukea kenkiä jalkaan. Keplottele siinä sitten itsesi ulos ilman, että saat kissankarvoja vaatteisiin...

dakines
7/7 | 

Kissoilla menee noin yksi vuorokausi siihen, että ne tottuvat ulkoilmaan, jos sisäkissoista puhutaan. Koko niiden turkkin on täynnä erityisiä karvoja, joilla ne aistivat esimerkiksi viiksien lisäksi ympäristöään, joten ei ihme, että ensikosketus on "hassu".

"Hassu" kissa pelkää mönkiessään pitkin maita ja yleensä sokkeleita pitkin. Se menee ohitse kyllä. Siitä tosin näkee myös sen, minkälaista hintaa "kerrostalokissa" maksaa vapaampaan naapuriinsa verrattuna. Ei ole kissanelämää vangittuna ei.

On olemassa varmasti hyvä kerrarikissoja ja sitten niitä vapaampiakin. Mutta onhan se fakta, että luonteen puolesta kerrari ei ole kissan paikka. Mukava, että olet pitänyt hankalasta luonteesta hyvää huolta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011