Vähän hävettää myöntää, että onnistun välillä hukkaamaan vaatekaappiini vaatteita. Se on ihan sietämätöntä etsiä tiettyä vaatetta, eikä löytää sitä sitten millään. Tämä ikivanha musta muhkeahelmainen Ewa i Wallan tunika on ollut hukkateillä vuoden! Ja nyt yhtäkkiä löysin sen rekiltä tippuneena kenkälaatikoiden takaa. Voi sitä onnea kuulkaa, kun tajusin mikä musta vaate siellä mytyssä laatikkoritilän päällä oli.

Housut eivät jääneet kotiin, tuolla helman alla on mustat pitsishortsit jotka ovat näköjään kuvissa takertuneet toisesta puntista helmaan. Ehkä keksin jonkun muun ratkaisun seuraavalla kerralla :D

Mekko: Ewa i Walla / kengät: Minna Parikka / Hattu&laukku: H&M / Jakku: Mango

Ps. sanokaa nyt, että muillakin on näitä vaatteiden katoamisongelmia, etten ole ainoa. Myönnän, että vaatteiden suhteen en ole kaikkein järjestelmällisin (lue: vaatehuoneeni on pommi), ja tämä ongelma ehkä katoaisi jos alkaisin harjoittamaan järjestelmällisyyttä. Mitä ei kyllä tule tapahtumaan, mitä suurimmalla todennäköisyydellä. 

Kommentit (6)

Sanjana
1/6 | 

Joo, tunnistan tilanteen :D toisaalta kaappi on kuin aarreaitta, kun löytyy aina vanhoja vaatteita, jotka on kuin uusia kun ei ole nähnyt eikä muistanut niitä aikoihin :D tosin joskus paniikissa ettii just sitä tiettyä ja se on kadoksissa..

LittlePhoenix
2/6 | 

Tuttu tilanne, parikin kertaa tullu jotain rättiä etsittyä kirosanojen kera. Ja ditten se toinen puoli tilanteesta, kerran kun sen vaatekaapin tyhjentää tai siivoaa niin vastaan tulee näitä oho, miul in tämmönenkin! vaatteita :D

Halina
4/6 | 

Pakko myöntää, että ei ole samaa ongelmaa :D oon tosi neuroottinen vaatteiden (ja tavaroiden) säilytyksestä, koska haluan tietää tarkalleen missä mikäkin on :D tämän takia myös kukaan ei saa koskea edes mun pyykkeihin :D muistan sykan tarkkuudella missä asiat on, välillä jopa rasittavuuteen asti. Tosin tähän vaikutti myös että seurustekin ja asuin kaksi vuotta näkövammaisen miehen kanssa ja meillä tavarat oli aina missä pitikin ihan käytännön syistä :) siitä jäänyt tavaksi ja nopeuttaa elämää kyllä super paljon!

Suvi
5/6 | 

Syytän aina siskojani kun jotain on kadonnut, mutta yleensä kaikki löytyy aina juurikin kaapin perältä henkarilta pudonneena :D

Vaatekaapeista puheen ollen, olen aina miettinyt miten säilytät kaikki kenkäsi ja vaatteesi. Niitä on sinulla niin paljon että olisi kiva nähdä miten saat kaiken säilytettyä hyvin!

Vierailija
6/6 | 

Vaatehuone on kyllä ikuinen murheenkryyni, hukutan sinne kohta itsenikin :D Mistä tuo tunika on ostettu? Aivan ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010