Jos haluaa säilyttää mielenrauhansa, ei kannata mennä Hulluille Päiville. Paitsi jos siellä on jotain, mikä vetää vastustamattomasti puoleensa.... sekä minua että Nöpöä. Aaverahka.
Stockan Aaverahka on jotain niin tajunnanräjäyttävän hyvää (ja makeaa), että sitä sietää syödä tosiaankin vain kaksi kertaa vuodessa. Vähän niin kuin Vihreitä kuulia syödään vain jouluna ja makeaöverien takia niitä ei tee mieli kuin vasta seuraavana jouluna.

Kommentit (32)

Iipu
1/32 | 

Kääk miten pitkä kieli =D
Meikäläisen Diegolla kiiluu silmät ainoastaan piimälle =D

Myohmy

Kyllä, olin juuri kirjoittamassa tänne jotain Nöpö Simmonsista... Ei kissalla voi olla noin pitkä kieli! :O

Vim

Stockalla Hullujen Päivien aikana myytävä keltainen rahka, joka maistuu ilmeisesti mangolta. T: Toinen Porilainen :D

Fiipi
6/32 | 

Oulun eilinen aaverahka maistui ihan kalalle! Hyi että! Toisaalta se ois saattanu olla vielä enemmän Nöpön mieleen :)
Laitoin asiasta palautetta ja lupasivat hyvittää seuraavalla ostokerralla, mutta loppupa siihen aaverahkan haluaminen!

Meg

Mangorahkat, -smoothiet ja -drinkit maistuu minusta melkein aina kalalle! En tiedä mistä se voi johtua, mutta tosi usein on jäänyt esim. mangodrinkki juomatta, kun tuntuu että joisi jotain kalalientä...

7/32 | 

Moi!

Tuli vaan yht äkkiä mieleen, että voisitko taas jouluna tehdä sen kenkäjoulukalenterin? :) Se oli hauskaa luettavaa aiemmin.

9/32 | 

Tää aaverahka on kyllä ihan uus juttu mullekin, vaikka hullareilla oon ravaillukin. Oon nähny vaan aavemunkkeja ja -leivoksia, mutta kai tää on sit vähän samaa sarjaa? :D

Emmi
10/32 | 

Sama juttu täällä, kahta asiaa oon Hulluilta Päiviltä ostanu ja toinen oli Aaverahka. :D Meillä ei kyllä se kissalle jostain syystä maistu.

Emmi

Niin yleensä täälläki, mutta ehkä toi Aaveen hedelmäisyys ei kiehtonu. :p Muuten menee kyllä kaikki, etenki voit ja margariinit leivän päältä, jos ei varo. :D

MaaritL
11/32 | 

Heippa!

Aaverahka vetää minut myös aina vastustamattomasti hullareille vaikka itseäkin se kauhea punkeminen ja ryysis ahdistaa. Mutta on se vaan niiiiiin hyvää, että peittoaaa vaivannäön. Huomasin muuten taannoin, että kun tekee Pirkan mangoa sokeriliemessä (70kcal/100g) säilykemangosta ja maitorahkasta smoothien on _melkein_ yhtä hyvää! Ei voita ikinä aaverahkaa, mut hyvä ja suht terveellinen välipala pahimpiin vierotusoireisiin. Maanantaina taas aaerahkatärinät :D

HeliJ
14/32 | 

Gene Simmons-Nöpö :)
Meidän Tatti- ja Maisa -kissoille maistuu turkkilainen jogurtti, ja niistäkin mieluiten se Lindahlsin versio ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012