Kun kerroin että etsin Miss Fisherin murhamysteerit -sarjan puvustuksen mukaisia 20-luvun hattuja, sain muutaman tosi hyvän lukijavinkin. Sen lisäksi sain pari myyntitarjousta, joista kaksi johti kauppoihin. Pakko sanoa että blogi on sangen kätevä väylä jos etsii jotain hankalammin löydettävää :) Ostin kaksi hattua, joista toisen suoraan käsityölöiseltä ja toisen lukijalta jonka hattu oli jäänyt käyttämättä. Kaunis hattu on sekin käsityötä. Eli kaksi kaunista hattua hattuhullun syksyjä ilahduttamaan.

Ensimmäinen hatuista on täydellinen otsatukallisen naisen päähine, sillä se ei lyttää etulettiä. Useimpien hattujan ongelma on juuri se miltä hiukset näyttävät kun ottaa lätsän pois päästä. Ne ovat lytyssä ja otsikseen on painunut tosi nätti raja. Tämän hatun kanssa em. ongelmaa ei ole sillä se asetellaan takaraivolle ja lippa on lyhyt.
Keltainen hattu on käsityöbloggari Raijiksen tekemä. Sekin jättää otsiksen melkein kokonaan rauhaan, joskaan ei ihan niin paljon kuin edellinen malli. Joka tapauksessa tämä upea keltainen asuste piristää kummasti harmaata villakangastakkiani.

Jos itselläsi on etsinnässä uniikki hattu niin selaa läpi Raijiksen tekemät hatut, niistä on suurin osa myynnissä.
Keltainen siro hattu on myös mieheni suosikki. Saku harvemmin edes huomaa mitä viritelmiä minulla on päällä, joten jos hän kehaisee jotain ääneen niin sitten kyseessä on jotain poikkeuksellisen kivaa :D

Tänä syksynä kynnys hattujen käyttämiseen on matala, sillä myös muoti suosii näitä asusteita. Toisin sanoen ei tarvitse arkailla, kun niitä vilisee joka puolella.

Kommentit (7)

AaHoo
1/7 | 

Näköjään sait paketin auki ?. Paremmalle näyttää sulla kuin mulla!

Ihana tuo keltainenkin hattu!

Hyviä hattukelejä! mä lähden pipo-ostoksille ?

tintti
3/7 | 

Oi, tahdon tuon ekan! Olin hattukurssilla viime vuonna ja kuulin harmikseni Anni Hirolta että suomesta ei enää saa hattuhuopaa. Ei siis halpaa tehdä :-(

Marie
5/7 | 

Hassua kun yleensä miehet ei kiinnitä minkäänlaista huomiota miten nainen pukeutuu mutta sitten joskus tuleekin yllättäviä kommentteja, keski-ikäinen miespuolinen työkaveri saattaa kehua hamettani. Hametyttönä olen huomannut että maksihameet keräävät usein positiivisia kommentteja niin naisilta kuin miehiltäkin :)

7/7 | 

Tuo keltainen hattu on aivan ihana. 20-30 -luvun tyylissä on vaan sitä jotain. Vielä kun onnistuisi löytämään kauniita 20-luku tyylisiä turbaaneja jostain.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012