Terveiset Lapista! Jostain syystä pohjoisen sävyt ovat mielestäni hopean, hiekan ja kelopuun eri vivahteita. Se mielikuva riitti inspiraatioksi kynsilakan valintaan. OPI:n säihkyvä hopea Haven't the foggiest sopi tähän reissuun kuin nenä päähän. Olen käyttänyt niin kauan putkeen kirkkaanpunaista että oli jo aika vaihtaa muutenkin.


OPI on Suomessa harmittavan kallis. Jenkeistä samoja lakkoja taas sai alle puoleen hintaan, joten tuli myös hankittua muutama lempisävy. Tämä kyseinen hopea tosin on saatu blogin kautta.Minulla on ollut vuosien varrella useampiakin hopeanvärisiä kynsilakkoja, mutta tämä on tähän astisista paras. Se on täysin peittävä, kimaltaa kauniisti olematta liian bling. Oikeastaan lakkaus näyttää livenä melkein hopeisilta kynsiteipeiltä.

Kommentit (4)

Cerp
1/4 | 

Oijjoi, pitääkin kaivaa tuo kynsilakka jostain kätköistä! Mun ainut foliolakka, tulee hyvälle tuulelle kun kattelee kynsiä tuon kanssa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010