Terveiset Lapista! Jostain syystä pohjoisen sävyt ovat mielestäni hopean, hiekan ja kelopuun eri vivahteita. Se mielikuva riitti inspiraatioksi kynsilakan valintaan. OPI:n säihkyvä hopea Haven't the foggiest sopi tähän reissuun kuin nenä päähän. Olen käyttänyt niin kauan putkeen kirkkaanpunaista että oli jo aika vaihtaa muutenkin.


OPI on Suomessa harmittavan kallis. Jenkeistä samoja lakkoja taas sai alle puoleen hintaan, joten tuli myös hankittua muutama lempisävy. Tämä kyseinen hopea tosin on saatu blogin kautta.Minulla on ollut vuosien varrella useampiakin hopeanvärisiä kynsilakkoja, mutta tämä on tähän astisista paras. Se on täysin peittävä, kimaltaa kauniisti olematta liian bling. Oikeastaan lakkaus näyttää livenä melkein hopeisilta kynsiteipeiltä.

Kommentit (4)

Cerp

Oijjoi, pitääkin kaivaa tuo kynsilakka jostain kätköistä! Mun ainut foliolakka, tulee hyvälle tuulelle kun kattelee kynsiä tuon kanssa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat