Maximekot ovat muutakin kuin näppärä keino suojata kinttuja hyttysiltä kesäisin. Runsashelmaiset mallit, kuten tämä H&M Studio Collection -mekkoni, toimivat näppärästi vaikka retkivilttinä :D Mutta minun tapauksessani enimmäkseen kuitenkin aurinkosuojana.

En ole tänä vuonna saanut aurinkoihottumaa lainkaan, mutta ehkä se johtuu juuri siitä, että suojaan ihoni huolellisesti. Viheliäisesti kutiava aurinkoihottuma ei todellakaan ole mukavaa, joten pyrin estämään sen hyvällä ennakoinnilla. Kiittäkää onneanne kaikki te, jotka ette reagoi tällä tavalla kesän ensimmäisiin aurinkopäiviin.

Maximekkojen aatelia ovat juuri tällaiset rennot ja hulmuavat mallit:

Maximekkojen lisäksi myös korilaukut ovat kohdallani varma kesän merkki. Vaikka ne ovat nykyään taas myös muotia, punoslaukuissa on sopivan vintage fiilis. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010