Viime viikolla pakkasin kameran matkaan ja painelimme erinäisten mekkonyssäköiden kanssa Arboretumiin. Missiona oli kuvata Olivia Rougen kukkamekkosia nettikauppaa varten ja minä heiluin kameran takana. Kesäjuhlien hehkeimmät ruusumekot ovat nyt saatavilla Olivia Rougen webshopissa.

Ei muuten ollut varsinaisesti huono iltapäivä zoomailla putken läpi näitä kaunottaria:


 


Iidan musta piiiiitkä tukka oli se syy hetkelliseen mustantukankaipuuseeni. En kestä mustatukkaisia kaunottaria ympärilläni, sitä seuraa välitön hinku väripurkille hemmetti sentään :D

Ja toisaalta superblondi Cherrie taas saa kaihoamaan kunnolla valkoista tukkaa, mutta onneksi tiedostan jo heti kättelyssä, että vain Cherrie ja Gwen Stefani saavat tuollaisen tukan näyttämään upealta, minä näyttäisin barbielta.


Koska hiusvärihinkuni alkaa saada kohta naurettavat mittasuhteet (pakkosaadajotainuutta!!!1), ajattelin kastaa latvani oranssiin hoitoaineeseen. Tai JOTAIN! Pakko kokeilla edes jotain, että rauhoitun. Ei mitään pitkäaikaista tai radikaalia, koska olenhan järki-ihminen. Yeah...

Kommentit (10)

Joo oranssit latvat!
Jos saa ehdottaa niin laita pikkisen pinkkiä joukkoon niin tulee enempi semmonen persikka ja erottuu sun pohjasävystä paremmin :)

Voi ei, miten upeita mekkoja! Menin sitten eksymään myös tuonne Olivia Rougen nettikauppaan ja senhän voi arvata, miten siinä kävi vannoutuneelle mekkotytölle. :)

Jennikp

Upeita mekkoja! Löydettyäni tuonne ko. verkkokauppaan, on kyllä iskenyt pakkomielle saada oma Olivia Rouge-mekko :) täytynee siis yrittää päättää minkä niistä ihanuuksista itselleen hankkisin!

myohmy

Tiedätkö ihan mielenjohteesta selailin eilen vanhoja kirjoituksiasi, jotka oli tagitetty lukutoukka kategoriaan. Sinun vanhat kuvasi herättivät minussa kaipuun tummiin hiuksiin, pakkomielteen saada tatuointi ja idean: mitä jos uskaltaisin kesällä lukea jonkin sellaisen jännärin, joka saa hiukset pystyyn... ;D
Vaatepostaukset on kivoja, mutta olisi kiva lukea välillä taas kirjapostauksia, jos olet lukenut jotain mielenkiintoista viime aikoina.

Eve

Minäkin kannatan kirjapostausta, jos sinulta löytyisi uusia kiinnostavia lukuvinkkejä :)!

Mikä ihme siinä on, ettei koskaan ole tyytyväinen hiuksiinsa? :D Aina se tukka näyttäisi kivemmalta, jos sen värjäisi/leikkaisi tai olisi pidennykset/kiharat yms.

Cerp

Sun pitää kokeilla ehdottomasti niitä ysärijysäriltä takaisin tulleita IsaDoran hiusmascaroita! :D Luulis olevan helppo nuin vaaleeseen tukkaan saada eloa. Nehän lähtee ihan pesulla poies ja hintaa vaan joku viitisentoista eskoa. Mulla on niin tummanpunainen tukka, että ne riitelis tän kuontalon värin kanssa (onneks, en jääny nuista traumoja ysäriltä... :D)

myy

älä nyt mee värjään, kun sulla hyvän värinen tukka! kohta ei oo tukkaa mitä värjätä, jos koko ajan oot väriä vaihtamassa vaalea-punainen-tumma :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011