Tässä se toinen New Yorkista ostamani vaatekappale, epäsymmetrinen musta sifonkihamonen. Sopii arkeen ja juhlaan, riippuu vähän miten yhdistelee. Tällä kertaa hame toimi arkivaatteena Weekdayn rennon raitapaidan ja Vilan nahkarotsin parina. Hauskat kauluskengät Lola Ramonan.

(Vaalensin hieman oikeanpuoleista kuvaa, että näkyy tuon hameen rakenne paremmin.)
Piecesin ruskea laukku rikkoo sopivasti mustavalkoista kokonaisuutta. Kertoisin mielelläni, että laukku oli tarkoin harkittu yksityiskohta, mutta totuus on, että laitan sen sopimaan vaikka väkisin kaikkiin mahdollisiin asuihin, koska olen äärimmäisen laiska vaihtamaan laukkua :DTämä on luokkaa pienet on ilot, mutta olen joka aamu ihan puhtaasti fiiliksissä, kun voin valita jalkaani ihanaakin ihanampia korkokenkiä. Vaikka olisi millainen mörköpäivä tahansa, kauniit kengät ilahduttavat takuuvarmasti. Arjen paras piristäjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

2/12 | 

Korkojen käyttäminen on kyllä sellainen itsevarmuuden nostattaja ja kauneuden tuoja, että niitä ei voi kuin ylistää. Vaikka olen menossa Sonisphereen ensi maanantaina, niin varmasti laitan jalkaan korkeat korot, hevimiehet varokaa! ;D

Saikku
7/12 | 

Olen jo varmaan vuoden verran ihastellut Lola Ramonan kenkiä verkkokaupasta, mutta en ole vielä saanut hankittua / raaskinut tilata. Nämä kauluskengät eivät ole tulleetkaan vielä vastaan. Ihanat nekin! Ovatko ko. merkin kengät isoa tai pientä mallia? Osaatko antaa vinkkiä? Arveluttaa aina tilata kenkiä netistä, kun ei pääse sovittamaan ja koko voi mennä pieleen.

niminami
11/12 | 

Äitini ja minä luemme sinun blogiasi ja olemme monesti yhteen ääneen tokaisseet, että "millainen vaatekaappi/huone nelliinalla on, kun sun blogissa vilahtelee toinen toistaan suloisempia vaatteita ja KENKIÄ! Niiin.. millainen? :)

Jonanna
12/12 | 

Kiva kokonaisuus! Hame on kyllä ihanainen, kelpais mullekin. Ja en voi sanoa tätä liian paljon eikä tämä ole kettuilua, mutta sulla on aivan törkeen kauniit sääret! Ole ylpeä niistä! Terveisiä siis vaan täältä kateelliselta pullapohkeelta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011