Tämä pitkä hulmuhelmainen Mangon maxihame oli ainoa vaate, mitä en käyttänyt Amerikan reissulla. Heitin sen matkalaukkuun mukaan viimeisenä, hetken mielijohteesta ja ylläri ylläri, että se jäi lopulta käyttämättä. Pakatessa ei pitäis koskaan tehdä ehkä-joskus-käytän -valintoja. Käyttämättömyys ei suinkaan ollut hameen vika, en vaan pakannut sen kaveriksi sopivaa yläosaa.

Mutta nyt kun on oma paitahylly taas käsillä niin helmat hulmuamaan vaan.


Marc Jacobsin arkilaukku on varmasti vuoden paras ostos, käytössä joka päivä. Olen tosi laiska vaihtamaan duunilaukkua ja siksi en tarvitse arkilaukkuja kuin pari hassua, mutta niiden parin on oltava todella kestäviä. Edelliset suosikkiarkilaukkuni ovat levähtäneet käsiin yleensä noin vuodessa kahdessa, saa nähdä miten tämän kanssa käy. Ainakin paksu nahka ja musta väri luulisi olevan aika hyvä yhtälö.
Voisiko joku merkki tehdä tuollaisesta leijonankeltaisesta mokasta syysnilkkurit? Kiitos. Arki tuntuu heti astetta paremmalta kun tepastelee suloisissa kengissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

aana
5/17 | 

Jos liikut Turussa päin, niin ainakin täällä päin löytyy Vero Modasta leijonankeltaiset syksynilkkurit.

dino
6/17 | 

Mitämitä, ootko tehny jotain hiuksilles vai näyttääks ne aina noin upeilta? :D tollaset ihanan pitkät ja vaaleet ja just sopivan laineikkaat (:

Andi
8/17 | 

Hei, Cassien bileissa minusta tuntui siltä että mä olen nähnyt sinut jo jossain aiemmin, ja kyllä: keltaisten sivujen kannessa! :) KIva blogi! :)

Katja
9/17 | 

Äh, taas noi ihanat kenkulit kuvassa. <3 Ottaa niin aivoon vieläkin kun en voinu niitä ostaa kun puristivat pirulaiset varpaista. Voi kun löytyiskin jotkut samanväriset sopivammat ihanuudet.

Jenninen
10/17 | 

Itsehän juuri ostin leijonankeltaiset, mokkaiset syysnilkkurit.. Olivat viime vuoden Piecesin mallistoa, viimeinen pari jäljellä ja omassa koossa! Hinta huikeat 10€. Alkuperäinen hinta olisi ollut yli 10-kertainen.. :)
Mutta miten ihmeessä olet saanut nuo siun kenkäsi pysymään noin puhtaina? Ihan kuin uudet!

leni.
11/17 | 

itsellä samainen laukku (tai ainakin näyttää ihan samalta marcilta :)) ollut käytössä kesästä 2011, jos ei päivittäin niin ainakin viikoittain. en tiedä mitä tekisin jos hajoaisi! ihan paras kun tuonne vetskariosastoon saa piiloon arvoesineet ja vähemmän arvokkaat menee laukussa. eli ns. hyvä ostos :)

puu
12/17 | 

kattelin noita kenkiä ideaparkin alessa, kaunis väri, mutta tuo terävä kärki.... en poiminut mukaan, kun olisi kuitenkin jäänyt käyttämättä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011