Neitokainen kenen putiikissa olen vieraillut viime aikona melkein päivittäin tulevaa morsiusneidon mekkoa sovittamassa, antaa nyt -20% Olivia Rouge -tuotteista kahden päivän ajan. Että vinkvink jos on helmoja vailla KLIK! Alennuskoodille kampanja2 on paikka toimitustavan valinnan jälkeen.


Huom. koska Olivia eli Mona itse toimii lauantaina morsiamena omissa häissään, tuotteiden toimitus tätä kamppista koskien alkaa syyskuun lopussa.

Ihanaa, pääsen vihdoin pitkästä aikaa häihin! Koko lähipiiri alkaa olla jo pitkälti naimisissa, mutta onneksi tälle syksylle tuli oikein superhäät kun Miss Burleskikuningatar sormustetaan. Voitte varmaan uskoa että ei ole ihan ne perinteisimmät häät luvassa... can`t wait!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011