Huomenna tiistaina 11.6. minä itte olen Juliannan vieraana Summerissa TV2:lla klo 11:00! Sain tehtäväksi stereotypioida tamperelaisia tyylejä, varmaan arvaattekin että listalle pääsi ainakin manserokkarit :)


Tyylejä toteutettiin mm. piirtämällä, meikä ei ihan loistanut sillä saralla, hipsterin piirtäminen oli liikaa. Piirtelen vaan pupuja ja muita örriäisiä. Mutta Julianna pelasti, ja taiteili myös Nelliinan:


Itsehän en luonnollisesti kykene katsomaan itseäni telkkarista ilman että silmät vuotaa verta, puhumattakaan oman äänen kuulemisesta, mutta aina voin altistaa teidät edellisille :D

Hauskaa viikkoa kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012