Olipahan pitkä ja hikinen matka tänne Joensuuhun eilen, huh! Tuntui kuin koko suomi olisi ollut ajamassa samaan suuntaan ruuhkista päätellen :D^Maija, takapenkin valtiatar.

MC Hammer -housut ja virkattu toppi sopii ihan hyvin yhteen ;D
Valittiin sihijuomat nätin tölkin perusteella, tietenkin.
Kuskia väsytti. Tosin kun kuuntelee 7 tuntia akkain kälkätystä niin väsyttäis varmaan suakin.
Vastaanottokomitea Joensuussa awwww <3
No niin... että sitten menoksi vaan, festeillä tavataan \o/

Kommentit (22)

jennibeeeeee
1/22 | 

Oliks tää Maija se kutoja-ihmenainen? :D
Heräs jostain mielikuva postauksesta, jossa sä haikailit virkattua myssyä tms ja mainitsit käsityöihmeystävästäsi, ja nyt musta tuntuu et nimi ois ollut Maija? :D
T: Wanha lukija (siis niinku Vuodatus-wanha :D)

Hanna
3/22 | 

Mikähän siinä on, et ite näin paikallisena ei tuo ilosaarirock kiinnosta pätkän vertaa :) Ja voi ei mikä sää sattu, harmillista teille pitkän matkan takaa tuleville!

jemmiina
4/22 | 

Aiotko kasvattaa omanvärisen tukan? :) Olisi mahtavaa jos haastaisit muita tekemään samoin! "vuosi ilman hiusväriä-haaste" tms

danja
6/22 | 

Matkalla jo perinteeksi muodostuneeseen rokkiin tässä itsekin parasta aikaa.Oisipas vielä hienoa,jos suosikkibloggariani näkisin Ilosaaressa :-)

Jennifer
7/22 | 

Ilosaari oli pitkään harkinnassa täälläkin mutta Ruisrock vei voiton, lauantain bändilista siellä oli täynnä omia lemppareita:) ja oli kyllä ihan superkivaa! Samaa toivon teidän Ilosaarireissulle!

8/22 | 

Mummoni ilmoitti reippaasti, että omat MC Hammerini näyttävät vaippahousuilta. Alan ehkä ymmärtää 90-vuotiasta mummoani :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011