Järkyttävän hyvää huomenta ja ihanaa maanantaita kaikille! Kahvikuppi kätöseen ja uutta viikkoa tervehtimään hymy huulilla!


k10

k10

Testailen tässä uutta suhtautumistapaa damn maanantaihin.

edit. ei onnistu, pitäkööt tunkkinsa. RÄYH!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

sanna
1/14 | 

Tääläkin on yritetty olla positiivisia, mutta ei onnistu. Olen vielä kaksi viikkoa jumissa kamalassa työpaikassa missä pomo haukkuu enkä tee mitään oikein. Onneksi pomo ei kuitenkaan tänään ole töissä :D Kun tulis nyt edes kipeeks ja sais pari päivää saikkua. Täällä on niiiin juhlat parin viikon päästä kun työt loppuu!

5/14 | 

Ihanaa maanantaipäivää!:) Törkeästä väsymyksestä huolimatta en meinannut illalla saada unta ja heräilin tunnin välein :) Mutta se ei menoa haittaa, onhan tänään sentään lempi viikonpäiväni!:) Taivaskin on mukavan mitäänsanomattoman harmaan värinen, me likes!:)

AT
6/14 | 

Mä oon saikulla ja toivoisin olevani terve ja töissä...

Joo, täälläki taivas vaan uhittelee. Pue sadetakki, älä pue, pue, älä pue... Ku mitään kalvotakkia en suostu omistamaan. Kengät sentään on, just hyvät tällasiin epävarmoihin keleihin.

7/14 | 

Luin tän päivityksen aamulla, ennen töihin lähtöä.. Ja tästä tuli ihan älyttömän mukava mieli :) Kiitos siitä!

9/14 | 

Mahtava maanantaialoitus! Kunpa pystyisin itse samaan. Sulla sentään aurinko paistaa tuolla taustalla, täällä kaatosadetta ja herätessä vielä pilkkopimeää. Vaikeita nämä syksyt... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011