Kenellä täysjärkisellä soi lauantaiaamuna herätyskello 7:15 harrastusten vuoksi! Kaikkea sitä derbyn eteen tekee. Ja haluaisin muistuttaa että olen maailman aamu-unisin tyyppi, joten tämä vaatii extraeforttia kammeta itsensä ylös kaurapuurolautasen äärelle. Nöpö puki tunnelman kuvaksi:


Mutta kun tämä kooma alkaa tästä pikku hiljaa kaikota, alkaa myös fiilis kohota. Miten kivaa päästä luotsaamaan meidän B-tiimiä peliin, iiks! Eli pantteritrikoot jalkaan ja nokka kohti Kouvolaa ihan justiinsa ja roller derbyn täyteinen päivä alkakoon. Tulkaa katsomaan jos siellä päin maailmaa vaikutatte.

Kommentit (8)

Miisu
3/8 | 

Jep jep...kello pirahti seiskalta ja suuntana oli boot camp Kalajoella. Mansestakin oli porukkaa paikalla, oikein mainioita fresareita :)

6/8 | 

miullaki soi kello tänään seittemältä ko kaheksalta oli lähtö salibandypeleille mut tää oli vielä ihan normaali aika :D joskus bussi on lähtenyt jo klo 6 aamulla nii sillon kello soi jo viideltä :D

.:♥:.
7/8 | 

7:15 on vielä ihan normaaliaika :D Siinä vaiheessa kun herää 5:45 itsenäisyyspäivänä, jotta kerkeää suunnistaa busseilla Tampere-talolle lipunnostoon 7:45, voi jo miettiä harrastuksensa täysjärkisyyttä... I♥Partio

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011