Huomenna sunnuntaina 6.5. on perinteisen Designtorin aika. Tapahtuma järkätään tuttuun tapaan Tullikamarilla klo 11-18. Muotoilua, sisustusta, asusteita ja vaatteita, tsekkaa koko brändilistaus Designtorin nettisivuilta. Se mikä on tällä kertaa uutta, on... Minna Parikan sample sale! Joten jos Tampereen seudulta löytyy kenkäfriikkejä, nyt on aika roudata itsensä paikalle. 

"Tarjolla uniikkeja mallikappaleita aikaisemmilta kausilta sekä II-laadun tuotteita hurmaavin hinnoin 50–150€. Kokohaitarimme kattaa aikuisten koot 35–42 sekä lasten koot 17–34."

Kommentit (1)

lusene
1/1 | 

Oho, minulla ei oikeastaan ole varaa, mutta pakko silti käydä tsekkimässä. Kiitos vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010