Huomenna maanantaiaamuna 1.8. vien Toijalaan Huldan Huusholli & Kirppikselle pöytään numero 41 paljon mekkoja, hameita ja muuta kivaa. Alkaa näyttää siltä että pitää varmaan pidentää myyntiaikaa viikosta kahteen, koska en vielä lähimainkaan käynyt kaikkia vaatteitani läpi ja jo nyt on myytävää kertynyt vaikka kuinka paljon. 

Siitä on niin kauan, kun olen viimeksi tehnyt vastaavan urakan, ja tällä kertaa teen sen uudella asenteella: "Älä takerru vaatteisiin tunnesyistä". Koskee myös lastenvaatteita, pitää käydä läpi Annin 0-1,5v vaatteet. 

Huldan Huusholli on Toijalan keskustassa, sinne on kulku Valintatalon ovesta. Hintataso on keskimäärin 2-8e luokkaa, pari hieman kalliimpaa vintagemekkoa on mukana ja yksi 15 euron vintagehenkinen trenssi, joka on pöytäni kallein tuote.

Ps. Suosittelen poikkeamaan myös Hietsun kirppiksellä (Hietastentie, Toijala) ja Viialan puolella Kirpputori Parkissa, vanhalla nahkatehtaalla. 

Pps. alkavalla viikolla laitan herkkukenkiä huutonettiin, ilmoittelen siitä täällä kun olen saanut ne naputeltua. Minna Parikkaa, Lola Ramonaa yms. tulossa. Ihanaa kun on loma, ja ehtii vihdoin tehdä suursiivouksen :D

Kommentit (6)

jehenni
2/6 | 

Autoton itkee kun ei pääse mylläämään pöytääsi. :( Samaa kokoa kun taidetaan olla..

Vierailija
4/6 | 

Kävin tänään pöydälläsi, ihanan värikäs tarjonta! Ostin sinulta Nanson mekon, Espritin oranssin hupparin, valkoisen puuvillapaidan/tunikan, polka dot -trikoomekon ja superkauniin mintunvihreän mekon, jossa pitsihelma! Ihan huippulöytöjä ja sopivaan kirppishintaan. Kiitos sinulle tosi paljon ja mukavaa elokuuta :) Aurinkoisin terkuin Iitu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010