Näin se vaan homma etenee huone kerrallaan. Nyt löytyi lukijan vintiltä juuri sellainen puolikas pöytä mitä eteiseen peräänkuulutin, kävin sen tänään lunastamassa Hämeenlinnan liepeiltä. Taas kerran kiitokset ruudun toiselle puolelle :)Pöydässä olisi hieman tuunausvaraa jos sille päälle satun, nimittäin pöytälevyn osuuteen voisi keksiä jotain. Kullansävy on koristeissa ja jaloissa juuri oikea, niihin ei tarvita fixiä mutta tuohon päälle... pitää vähän miettiä.

Nyt on tuulikaapissa vihdoin ns. avaintenlaskupöytä, toisinsanoen sellainen taso mihin alan välittömästi kerryttää kaikenlaista turhaa pikkusälää aina aurinkolaseista hiuslenkkeihin. Minulla on kauhea huono tapa laskea kaikenlaista pikkutavaraa käsistäni kodin kaikille pinnoille, joita sitten hetken päästä etsin kissojen ja koirien kanssa.

Kommentit (23)

Mursu

Mahtavuutta :)
Lattiakin näyttää näiden tuunauksien jälkeen paremmalta kuin niiden keltaiseten seinien kanssa :)

Halina

Voisikohan peiliä ja pöytää jotenkin nivoa yhteen? Ne näyttää nyt vähän..ei niin harmonisilta yhdessä?:D kulta ja liila sopii kyllä yhteen, eli jos ton päällisen muuttas nii varmasti parempi:)! Ihana pöytä muuten<3

Satunnainen

Tuohon päällehän saisi mainiosti lasin, ja sen alle vaikka jonkun upean tapetin, joka olisi helposti vaihdettavissa fiiliksen muuttuessa.

SJM

Minulla on samantyylinen pöytä ja sen pöytälevyn päällä on peili, joka on vähän himmeä ja pronssisen sävyinen. Siihen ainakin sopii kivasti. Aivan ihana koti teille on muotoutumassa :)

mansetytteli

Muistanko väärin vai etsitkö vielä kahta sellaista medaljonkituolia? Onko sulla mitään hajua missä päin Tamperetta on Irjala ja Irjalan aukio? Koska siinä ihan aukion lähellä on semmoinen pieni antiikkikauppa ja kävelin tänään sen ohi ja siinä ikkunassa oli kaksi sellaista tuolia että ainakin ensisilmäyksellä ajattelin että haa nelliinalla on tuollaisia!:D

Hanna

Tosi kaunis pöytä! Tohon vois sopia sellainen kontaktimuovin tyylinen kalvo millä Natakin tais "marmoroida" tasojaan, saisit sitten mielen mukaan vaihdettua tason väriäkin!

Roosa

Laita tuohon pöydälle jokin pieni nätti kori/laatikko/rasia, niin siihen on hyvä heittää ne avaimet/aurinkolasit/ponnarit niin ei näytä sotkuiselta ja ovat kuitenkin ihan yhtä lailla siinä käden ulottuvilla :)

Oon ihan samanlainen! Kaikki tasot täynnä pikkusälää. Siksi yritänkin vältellä ylimääräisiä pöytiä jne. Mutta toisaalta taas tiedän, mistä tavaroitani etsiä. Oikeista paikoistaan en niitä koskaan löydä, jos ne sinne joskus jostain syystä päätyvät. Esimerkkinä eräs huulipuna, jota etsin varmaan vartin. Kävin läpi kaikki tasot, sitten laukut ja takintaskut. Ja lopulta pengoin kosmetiikkapussukkani ja ylläri, siellähän se...

/Suvi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011