Kulunut viikko on ollut vähän raskas, en ole saanut aikaiseksi juuri mitään mitä oli tarkoitus ja päivät ovat sulautuneet toisiinsa ilman että olen ollut kartalla edes viikonpäivistä. Yhtenä syynä Annin rokotukset, joiden pistämisestä tyttö ei ollut millänsäkään (minä olin se joka meinasi pyörtyä piikkien lähestyessä) mutta jälkipeli ei ollutkaan niin vaivatonta. Tytölle nousi kuume ja pistoskohdat ovat tietysti kipeät, joten muutama päivä kului kipeän vauvan kanssa. Tämä on rokotusten kohdalla ihan normaalia, mutta se on silti ihan kamalaa kun omaa lasta selvästi sattuu. Tämä taas aiheuttaa sen että nukun entistä huonommin, koska alitajuisesti valvon koko ajan vauvan oloa. Väsymys on kyllä sellainen juttu että yhtään ihmettele että sitä käytetään kidutusmenetelmänä.

Väsymyksestä johtuen puen näköjään päällenikin ihan mitä sattuu, ei ihan nappivalinta tuo pitkä hame laatikkomallisen takin kanssa. Mutta sama se, kunhan on lämmin. Tosielämää Toijalasta:
Ettei tästä nyt ihan tule valivalitekstiä niin ai että mikä auringonpaiste ja valo ulkona! Lumi ja aurinko piristää niin paljon ettei sanotuksi saa, valoterapiaa parhaimmillaan :) ja onneksi Annin rokotuskivut alkavat olla jo ohi, niin uskaltaa taas hengittää. Ensi viikkoon lähdetään uudella tsempillä, nyt aion tehdä sen piparkakkutalon vaikka mikä olisi.

 

Kommentit (17)

Hertta
1/17 | 

Hei,vinkiksi vaan,että me otettiin rokotteet yksi kerrallaan eli ei pistetty montaa rokotetta yhtä aikaa vaan rokote kerrallaan parin viikon välein.Näin ei tullut mitään oireita ja toisaalta,jos oireita olis tullut niin olis selvinnyt mikä rokote aiheuttaa reaktiota..

Neuvola tottakai tykkää tyrkätä kaikki rokotteet kerralla,koska taloudellisuus ja helppous.Ja ei terveydenhoitajat tälläisestä mahdollisuudesta huutele,koska ei ihmiset yleensä osaa "vaatia".

Itsestäni on hurjaa laitattaa pieneen ihmiseen yhdellä kertaa erilaisia vasta-aineita.Jokainen tietenkin tekee kuten parhaaksi näkee,mutta ajattelin vaan kertoa sulle tälläisestä mahdollisuudesta:)) Tsempit arkeen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/17 | 

hahha ihana :DD 12cm piikkareillani sä melkein ootkin mua noin polviin hehe... jumaleissön että tuo kamerani jalka on niin matala eikä sitä korkeammalle saa että saisi realistisia asukuvia itselaukaisijalla, en nyt ihan sentään niin pitkä ole että oviaukot jäävät kakkoseksi :,D Pitää varmaan hankkia uusi jalusta.

Lyhyet naiset, pitkät naiset ja keskimittaiset naiset ovat kaikki omalla tavallaan ihania, pituudella ole oikeasti mitään merkitystä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Emilia
5/17 | 

Moi Nelliina!
Tää ei nyt liity postauksen aiheeseen millään tavalla, mutta toivottavasti edes hetkellisesti piristää :D Olit mun unessa yks päivä. Oon kaltaisesi - tunnettu kenkärakastaja, ja olin menossa johonkin kenkämyyjäisiin. Tätä tapahtumaa oli hehkutettu ympäri Suomen. Myyjäisten loppuessa lähdin autolle, ja sä kävelit mun edessä! Muuten ihan samanlaisena mutta mulle olit ihan jättipitkä :D Itse olen siis 158cm pätkä. Unessa ylsin sua polviin :DDD Jotenkin varmaan jäänyt alitajuntaan sun kuvat, joissa vaikuttaa kun joutuisit kunnolla kumartumaan ovista mennessäsi :D Oon aina ollut vähän katkera lyhyydestäni, ja vasta mut osaan arvostaa sitä. Satut olemaan ainoa, jonka tiedän rakastavan kenkiä yhtä paljon kuin minä, joten unicoktail oli valmis :D Heräsin unesta omaan nauruuni.

7/17 | 

Mä kuulin jostain että jos lapsi reagoi rokotuksiin niin sillä on luonnostaan hyvä vastustuskyky eli se pysyy jatkossa terveempänä. Ne joille ei tule oireita saa herkemmin taudit. En tiedä onko tässä oikeasti perää, mutta näin on kyllä mennyt meidän kahden lapsen kanssa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/17 | 

Jeps tästäkin oli onneksi jo ennakkokokemus edelliseltä rokotuskerralta että osasi varautua kuumeeseen, mutta silti se huoli vaan tulee. Laitoksella kätilö sanoikin melko osuvasti että huoli lapsesta on pahinta ensimmäiset 40 vuotta :D

Tsemppiä teidän 5-vuotiaalle (ja äidille) leikkaukseen, hyvin se varmasti menee :) Äitiä nämä asiat varmaan eniten jännittävätkin, siinä missä lapsi taas saa uuden jännän tarinan kerrottavaksi hiekkalaatikolle :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

möttis
11/17 | 

Tsemppiä arkeen! Onneksi jatkossa rokotusreaktiot eivät ole niin voimakkaita, kun tulee 2. ja 3. annos samaa rokotetta. 4-vuotiaana on vasta rokotusohjelmassa odotettavissa uusi rokote (ellei ota influenssarokotetta ensi talvena, tai tässä välissä jotain omakustanteista).

t. tuleva terkkari :)

Mäkin valvon varmaan seuraavat yöt, 5v leikataan huomenna (kitarisat ja poskionteloiden huuhtelu) ja vähän pelottaa, vaikka aika simppeli rutiinileikkaus onkin. Onneksi lapsi itse on ainakin vielä ihan jees asian kanssa, käytiin ostamassa pakkaseen jätskiä huomista varten, se taitaa lohduttaa! Lisäksi tonttu tuo jo yhden joulupaketin huomenna palkinnoksi reippaudesta, joten eiköhän tästä selvitä... :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
16/17 | 

Nyt en ihan ymmärtänyt, tämä kuva on perjantailta kun olin lähdössä Tampereelle eikä silloin ollut lunta? Minä kuvaan asukuvat silloin kun vaatteet ovat oikeasti ylläni, mutta julkaisen ne melkein poikkeuksetta jälkikäteen, en samana päivänä kuin itse kuva on otettu. Eli joko olen ymmärtänyt kysymyksesi väärin tai sinä vastaukseni väärin :) linkkaa ihmeessä kommenttiisi jos sen jostain löydät niin selvitetään. Sinä tosin olet kysynyt että käytänkö kenkiäni koskaan muuten kuin takapihalla blogikuvissa, sekoitatkohan siihen?

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

janski
17/17 | 

Jännä juttu, että "päivän asukuvissa" ei tekstissä mainitusta lumesta ole jälkeäkään. Joskus tästä jo kommentoin ja silloin sain hyytävän vastauksen ettei mitään kuvia ole otettu etukäteen..lol..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011