Hinta ei todellakaan ole tae laadusta. Ostin reilu vuosi sitten Manchesterin All Saintsilta mustan mekon, josta löysin ensimmäisen reiän jo hotellissa. Reiän oli aiheuttanut myyjä, joka poisti merkillisen kauan kassan unohtamaa hälytintä. Oli muuten kertakaikkiaan reilukerho, että hän ei maininnut minulle asiasta palauttaessaan muovipussin. Laitettiin kyllä Veeran kanssa merkille, että hän syynää kassalla vaatetta tarkasti, mutta oletimme että häläri oli vain tiukassa ja siksi kestää. Se oli reissun viimeinen ilta ja en  yksinkertaisesti enää jaksanut tallustaa hotellilta takaisin liikkeeseen valittamaan. Mietin kyllä laittavani sähköpostia perään, mutta sekin lopulta jäi. Joten tavallaan ihan oma vika, että nyt taistelen mekon kanssa jatkuvasti.

Ompelin reiän siististi kiinni kotona ja kuvittelin, että homma on siinä. Ensimmäisessä käytössä mekkoon oli kuitenkin ilmestynyt toinen reikä kainaloon, noin peukalonpään kokoinen. Kiroilin hetken, paikkasin sen ja jatkoin menoa. Ja seuraavalla käytöllä löysin kaksi (!) reikää neuloksesta, molemmat kohdista joista neuletta oli rypytetty. Kangas ei ilmeisesti kestänyt rypytysompeleita. Olen tässä parin vuoden aikana paikannut mekosta yhteensä 6 reikää ja eilen oli sitten toinenkin kainalo reikääntynyt. Voi &/%%@!!

Kaikki jotka tuntevat All Saints Spitalfields -liikkeen, tietävät, että siellä ei ole edullista. Hinnan perusteella on helppo huijata itsensä kuvittelemaan, että sillä on jotain tekoa laadun kanssa. Ei ole, edulliset Hennesin vaatteet kymmenen vuoden takaa ovat täydellisessä kunnossa. Itse asiassa en muista yhden ainoan ketjuliikevaatteen hajonneen minulla ikinä!


b3

b3

Onneksi murheenkryynini on tuollainen eläväpintainen ruttumekko, jossa miljoonat paikkaukset näyttävät ikäänkuin kuuluvan asiaan.


b2

b2

Mekosta meikkiin, olen melkein järkyttynyt, että kerrankin tarkennus käsivaralla osui oikeaan :D Goshin u-p-e-a eyeliner pysyy kuin tauti ja piristää arkipäivää kummasti. Parina kevyt kullanhohtoinen luomiväri ja neutraali huulipuna, että rajaus jää yksinoikeudella huomion keskipisteeksi.


b1

b1


b4

b4

Saa nähdä miltä mekko näyttää seuraavan parin vuoden jälkeen, onko se paikkailujen jäljiltä rutistunut paidaksi :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (39)

Sofia
1/39 | 

Huomenta!

Halusin kiittää taas kerran blogisi ihanuudesta. Sun kuvat on aina laadukkaita ja iloisia (mua ei haittaa jotkut tarkennusvirheet, mutta sen sijaan useiden muotiblogien suttuiset, hämärät kuvat kyllä), päivityksiä satelee tiuhaan tahtiin mutta ne ei ole koskaan tylsiä. Lisäksi kirjoitat hyvää suomen kieltä, josta pilkunviilaaja on tyytyväinen ^__^ Saanko kysyä miten kuljet työmatkasi, tai siis että etkö jäädy noissa sukkiksissa? :D

Hauskaa päivää!

3/39 | 

Upean väriset rajaukset! :) Inhottava tilanne todellakin. Luulisi, että hinta olisi laadun tae, mutta ei mennä enää siihen lankaan! Olen huomannut, monesti, että hälyttimistä saattaa jäädä reikä vaateeseen, mutta ei sitä tietenkään siinä ostotilanteessa hoksaa.. ;(

tyttö
4/39 | 

tjoo, noi hälläreistä aiheutuvat reiät vaatteissa on inhottavia! Varsinkin kun ne huomaa vasta kotona, jollei myyjä sitä siinä kassalla sano.. Paras oli kun ostin uikkareiden alaosan, joissa oli perseen kohdalla se hälläri.. no eikös sitten kotona huomannut, että perseen kohdallahan siinä on ihana reikä ja pyöreä painauma keskellä takamusta.. kuin maalitaulu konsanaan :s :D Ja eipä niitä uikkareita oikein voi ommellakaan...

6/39 | 

Minulla on ihan samanlaisia kokemuksia, reikiä on ilmestynyt useampaankin All Saintsin vaatekappaleeseen. Harmittaa, mutta en silti kykene vastustamaan merkin vaatteita, ne passaavat omaan makuuni ihan täydellisesti.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mä himoan all saintsin nahkatakkia, olen hypistellyt niitä jokaisella uk reissulla ja viimeksi nykissä, mutta nyt kyllä vähän arveluttaa laittaa yli 200e jos laatu on kuraa :S niillä on ikävä kyllä ainoat mustat nahkatakit mistä tykkään ja alkaa todella palaa hermo tuohon 5 vuotta käytettyyn keinonahkaiseen, mutta kun ei ole tullut vastaan täydellistä aitonahkaistakaan! Mun korppipuoleni rakastaa All Saintsin vaatteita ihan yli kaiken :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

T

Nelliina, jos All Saintsin nahkatakit tyylillisesti miellyttävät, niin suosittelen tsekkaamaan myös Muubaan (muubaa.co.uk) valikoimat. Itse omistan tällä hetkellä kaksi Muubaan nahkatakkia, joista toinen on ollut kohta kolme vuotta lähes päivittäisessä käytössä kaikki keväät ja syksyt, ja on edelleen kuin uusi. Suosikein vaatekappaleeni ikinä!

rinkeli

Minunkin kokemukseni liikkeestä ovat kauniisti sanoen vaihtelevia...

Yli 200 euron maihareista lähti vuori rispaantumaan irti alle viikossa. Yhteen neuletakkiin ilmestyi reikä todella nopeasti - ainoa toinen neuletakki, johon olen onnistunut saamaan reiän, on Filipan ohutta merinovillaa oleva neule, jota käytin pari vuotta melkein päivittäin ja joka on hiutunut lähes läpinäkyvän ohueksi... Ja auta armias jos asiakaspalveluun pitäisi saada yhteyttä! Mulla kesti kuukausi saada rahat takaisin palauttamistani tuotteista - eivät vaan jostain syystä olleet rekisteröineet niitä palautetuiksi, vaikka ne olivat trackingin mukaan sinne saapuneet. Asiakaspalvelijat olivat tylyjä ja pihalla kuin lumiukot, jouduin lopulta soittamaan useamman ulkomaanpuhelun asian selvittämiseksi.

Mutta sitten taas jotkut vaatteet ja mm. olkalaukkut ovat sitten kestäneet käytössä erinomaisesti. Damn. Muussa tapauksessa olisinkin jo äänestänyt jaloillani. Valitettavasti niihin huippusuunnittelijoiden merkkeihin rahat eivät kyllä riitä...

Minttu
7/39 | 

Tosi siistsit sukkahousut ja saappaat. Hauskat sukkahousut ovat kyllä yksi kohtuullisen edullinen tapa parantaa elämänlaatua. Kivat kengät ovat sitten vähän kalliimpi. :)

Daisy
8/39 | 

Toivottavasti vastaisit tähän. Mulla on tuo sama Goshin eyeliner samalla värillä. MILLÄ ihmeen aineella poistat sen silmistä? Käyttäisin niin mielellään omaani mutta en ole vielä yhdelläkään meikinpoistoaineella sitä silmistäni kunnolla pois saanut :D Lumenen vedenkestävälle meikille tarkoitettu litku sinisessä pullossa on hinkkaamisen jälkeen toiminut jotenkin mutta silmät huutaa hoosiannaa.

Lraurau
9/39 | 

Meikän kohalle on kans sattunu noita hälytinreikä-tapauksia ja siksi usein raivostutankin myyjiä pyytämällä tarkistamaan ettei reikiä jää vaatteisiin - varsinkin jos kyseessä on joku vähänkään ohkasempi trikootapaus. On vaivan arvoista, ne reiät huomaa nimittäin yleensä vasta siinä vaiheessa kun on leikannut laput irti ja on kiire luennolle/tapaamiseen/kekkereihin ja on suunnitellut laittavansa päälle Juuri sen uuden vaatteen.

10/39 | 

En tiedä AllSaintsista, ei ole tuttu merkki, mutta oma näkemyseni H&M:n vaatteista taas on ihan päinvastainen kuin sinulle, aivan järkyttävää kuraa!

Parit farkut sieltä joskus erehtynyt ostamaan, ja molemmat hajosi puolessa vuodessa, tai jopa alle. "Piraattimallin" farkut jotka lähtevät siis levenemään jo reisistä, kestävät 2h käyttöä pyykin jälkeen, kun ovat jo venyneet muodottomaksi. Paidoissa sama homma, en ymmärrä miksi kukaan tahtoo paidan joka näyttää valmiiksi virttyneeltä ja venyneeltä :D

keksi

Henkkamaukan 10 vuotta vanhat vaatteet olivatkin paljon parempilaatuisia ja minullakin on niitä useita vielä käytössä, mutta nykyään sieltä ei tee mieli ostaa mitään. Trikoomuoti osaltaan aiheuttaa sen, että vaatteet ovat ohuita ja lerpahtavat muodottomiksi heti alkuunsa.

Marbi
11/39 | 

Mä olen paikkaillut useaan otteeseen paria Zaran paitaa. Saman ketjun housuista taas aukesivat sisäsaumat. Onneksi kaikki ovat olleet aletuotteita.

12/39 | 

Minulla on kanssa hiukan epämääräisiä kokemuksia AllSaintsin vaatteista, jotka - valitettavasti - ovat tyylillisesti täydellisiä ja budjetilleni varsin epäsopivia. Tosin viime aikoina suurin murhe on ollut tilaamieni vaatteiden täysin käsittämättömät koot, joissa ei ole minkäänlaista logiikkaa. Eräästä mekosta mittojen mukaan oma kokoni oli liian pieni, hameesta taas yhtä kokoa pienempi kuin oma kokoni aivan liian suuri. Nyt sitten yritän epätoivoissani pienentää noita, koska en viitsi maksaa monikerroksisten, painavien hameiden postikuluja Englantiin. Syksyllä Lontoossa käydessäni kävin myös katselemassa liikkeen talvitakkeja, joiden usean sadan euron hinta ei tunnu olevan missään suhteessa ohueeseen materiaaliin ja huolimattoman oloiseen työhön.

Tekisivät rumempia vaatteita! Nih!

13/39 | 

mä tilasin mun häämekon allsaintsilta (se kuuluisa parachute dress) ja siinä oli saapuessa KAKS hälytintä kiinni! koska en todellakaan olis jaksanu postittaa sitä takasin ja odottaa et se palaa ilman hälyjä ja jostain muualta ostetun mekon kiikuttaminen johonkin random-vaatekauppaankaan tyyliin irrotatteko tästä hälyttimet ei ehkä olis ihan toimiva veto, niin hampaat irvessä erilaisilla työkaluilla niitä hälyjä sit kiskoin irti. molempien kohalle jäi pieni reikä mut onneks niitä ei tosta mekosta kyllä huomaa eikä varmaan kovassa puuvillakankaassa lähe leviimäänkään. laitoin mailia tapahtuneesta asiakaspalveluun ja sain vissiin jonkun nimellisen 10% alennusta seuraavasta ostoksesta -koodin, mutta en oo sitä kyllä ikinä käyttänyt vaikka allsaintsin vaatteita säännöllisesti kuolaankin.

Sorhell
14/39 | 

All Saints on mun tietääkseni keskikastin rokkariälykköwannabe- merkkejä eli mitä kartan. Ihan hyvän näköisiä perusvaatteita heillä on, mutta merkin tyyliin vaikuttavat älykköhuippumerkit (esim eräät alankomaalaiset suunnittelijat) ovat mielestäni hieman liikaa kopioituja AS:llä. Kartan vaatemerkkejä, jotka painavat nimensä/logonsa t- paitoihin.

15/39 | 

Aivan ihana asu : ) Surullista että mekon kanssa on käynyt noin ikävästi :l Aika typerää toimintaa myyjältä..

Anni
16/39 | 

Oho! Ite viimeksi vuos sitte keväällä olin Lontoossa ja kävin kuolailemassa noita All Saintsin kertakaikkiaan upeita, mutta niin kalliita vaatteita. Onneksi en päätyny törsäämään..

Ja hälyttimien tekemiin reikiin.. Eilen just kommentoin Liikunnanvihaajan puolelle ostavani H&M:n alusvaatteita ja niissä on muuten aina reikiä hälyttimistä!! Se on ihan kiva kotoa ajaa se 25km kaupunkiin viemään takas reikäsiä vaatteita. Nyt oon alkanu olla v-mäinen heti kassalla ja pyydän nähdä tuotteet ennenku ne laitetaan pussiin.

Sirpa
17/39 | 

Heippa!

Laitoin sulle aiemmin viestiä Roosan värisestä hatusta , et voistko kaavoittaa sen? Olisi ihanaa saada hyvän mallisen hatun kaavat = korvat ei palellu :)

bert
18/39 | 

Nyt lienee vanha sanonta paikallaan: paskan möivät! Mulla on muuten toi ihan sama eyelineri, hahaa. Olen kokenut sen vähän ongelmalliseksi juuri tuosta syystä että se pysyy vähän liiankin hyvin, mutta Goshin "long lasting eyeliner":it onkin sitten aivan mahtavia. Vedenkestäviä, mutta käytännössä lähtevät lämpimällä vedellä ja tosi kevyellä hankauksella.

19/39 | 

no höh! ompas kyllä suoraan sanottuna ihan perseestä tuollainen. Ja niin kovin ihanan näköisiä kun ne kaikki releet siellä olivat! Mutta yllättävän moni nyt täällä kommenttiboksissa sanonut vastaavista kokemuksista merkin vaatteista, joten amkoi vähän nyt epäilyttää. :P

auringonkukka
20/39 | 

Postiin liittymätön kommentti: kannattaa käydä kokeilemassa Satamakatu 5:ssä viime viikonloppuna avattua Vegemestaa :) Helsingin-reissuilla on tullut käytyä nauttimassa heidän tarjoomuksiaan, ja nyt he ovat laajentaneet tänne Tampereelle, jeee!

Toisenlainen kokemus..
21/39 | 

Mulle kävi taas niin, että kävin kesken työpäivän ostamassa H&M:stä aluspaidan, kun olin silloisissa vetimissäni niin viluinen. Ja reikähän siinä sitten oli. No.. paita maksoi varmaan 5euroa, joten en lähtenyt sitä palauttamaan. En tosin ole vieraillutkaan kyseisessä ketjuliikkeessä sen kokemuksen jälkeen.

-
22/39 | 

Tällä viikolla on minulle sattunut muutamakin huonolaatuinen ostos... Osin nimittäin samanlaiset raitasukkikset, mitkä sinullakin on kuvassa... No, en saanut niitä kunnolla edes jalkaani kun niihin ilmestyi kammottavan suuri reikä. Samalla ostosreissulla koriini osui myös hieman kevyemmät villasukat, hinnaltaankin hieman normaalia tyyriimmät. Kotona vyötteenirroituksen jälkeen huomasin toisen sukan kärkisauman olevan rikki. Eli näin. Postauksesi kuvastaa hyvin tämän viikon fiilistä, joten en taida uskaltautua merkkiliikkeisiin tai edes reklamaatiokierrokselle ennen ensi viikkoa. Onneksi kyseessä oli tälläkertaa vain sukat :)

mj
23/39 | 

Harmittava juttu :(

Mulla on useampi All Saintsin vaate ja ne ovat kestäneet kulutusta vallan hyvin. Tosin omistamani vaatekappaleet ovat puuvillaa ja villasekoitetta. Sen sijaan vaatteiden koot ovat vähän mitä sattuu... olen palauttanut kaksi kertaa postimyyntiostoksiani liian pienen koon takia.

Ansku
24/39 | 

siis mulla on samanlaista kokemusta Allsaintsin vaatteista,yksi neule on semmosta ohutta lurttua, joka kutistuu joka pesussa vaan pienemmäksi, vaikka pesumerkintöjen mukkaan pesee..ja trikoomekko taas paukkuu siihen malliin että siihen tulee reikiä tosi helposti pukemisvaiheessa, vaikkei mikään tiukka olekkaan..ja tosiaan tuntuu että Allsaintsin vaatteet kuitenki maksaa aina vähintään sen 70 puntaa ja siitä ylöspäin,täytyy antaa suoraa palautetta enskerralla tai laittaa sähköpostia sinne..

Mirime
25/39 | 

Mulla ei ole ikinä mennyt H&M:n vaatteista rikki kuin yksi ainut vaate ja nekin oli jumppahousut, joilla olen liikkunut lähemmäs viisi vuotta. Monet puhuu rääsyistä H&M:n kohdalla, mutta minulla ei ole ollut laadusta ikinä valittamista :) Kun osaa hieman katsoa materiaaleja jne. niin ostos on aina miellyttänyt useamman vuoden. Sen sijaan olen lopettanut "Laatuun panostamisen" kun useammat ns. paremman merkin vaatteet ovat nukkaantuneet samantien. Ärsyttävin kallis ostos on ollut Dieselin korkokengät, jotka menivät ensimmäisellä käyttökerralla aivan pilalle (en siis kaatunut niiden kanssa tai mitään, aivan normaali käyttöä). Hintaa tuli sille illalla 159 euroa. Vastaavasti H&M:n alle parinkymmenen euron peruskorkkarit eivät ole kuin hieman kuluneet kantalapuista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012