Tuossa alkuviikolla ehti olla pari viileämpääkin päivää, ja se oli riittäävästi syytä minulla alkaa käyttämään huopahattuja. Tämä ruskea hattu on vuosia vanha, mutta joka syksy yhtä kiva. Nuuskamuikkusmainen lieri ja suuret korut, siinäpä se arkityyli sitten onkin.
Noiden Marc O`Polon kenkien perään on moni kysellyt, ne on ostettu Campadren kautta roiman alennuslapun kera. Jos kyseinen sivu ei ole teille tuttu, suosittelen tutustumaan. Päivittäin vaihtuvissa kamppiksissa voi tehdä todellisia löytöjä, olen esimerkisi napannut Lola Ramonan polkadot-talvisaappaat sieltä -70% alesta, kuin myös saman merkin korkkarit.

Sivuston ideana on se, että se on vain jäsenille (muut eivät voi tilata), ja sähköpostiin tulee tieto käynnissä olevista kamppiksista. Jos alennuskamppiksessa on oma lempparimerkki, kuten nyt vaikkapa Casall, Marc O´Polo, Lola Ramona, UGG, Selected Femme, Vero Moda, Iittala, Guess, ACNE, Michael Kors, Tiger of Sweden yms, niin kliks sinne katsomaan mitä löytyy. Ja kaikki kamppikset ovat tosiaan aina erilaisilla alennusprosenteilla varustettuja jopa -80%. Yleensä tarjolla on kenkiä, vaatteita (sekä muoti että urheilu), asusteita ja sisustusta. Jos kiinnostaa liittyä jäseneksi (ilmainen, ei velvoita mihinkään), voit liittyä vaikkapa minun suosittelulinkkini kautta. Suosittelija saa suosittelupalkkion jos liittyvä jäsen joskus tilaa jotain, ei muuten. Jokaisella jäsenellä on oma suosittelulinkki, eli sitten vaan jakamaan sitä eteenpäin omilla tahoilanne.

Linkki liittymistä varten: KLIK!

Huom. tämä ei liity blogiin mitenkään, olen itse pari vuotta sitten liittynyt ystävän suosituksesta ja todennut sivuston ihan mahtavaksi. Hekumoin vieläkin noiden Lola Ramona -löytöjeni perään <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

3/4 | 

Vau, upea tuo hupahattu. Olen tuollaista monta kertaa käynyt sovittamassa mutta aina jäänyt vähän epäröimään tuleeko sitä ollenkaan käytettyä :D Sinulla se näyttää todella hyvältä!

magic-
4/4 | 

Oi ihana syysasu. Jos omistaisin tuollaisen mekon ja hatun niin kyllä kopioisin asun! Jos siis osaisin/uskaltaisin käyttää hattuja ja mekkoja. Mutta ehkä vielä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013