Nöpö on portaissa ravaamisen lisäksi löytänyt itselleen ihan uuden harrastuksen. Siitä on tullut metsästäjä. Kissan ilmeestä huomaa heti, kun sen huomio kiinnittyy kärpäseen tai muuhun vastaavaan sisällä lentävään pörriäiseen, se näyttää tältä:

k1kesä14

Vähän vastaava efekti kuin laserkynällä. En tiedä juokseeko teidän kissat valopilkun perässä lattialla kuin heikkopäiset, mutta Nöpöön se uppoaa sata nolla. Ja nyt siis myös ötökät.

Toissa aamuna olohuoneen lattialta löytyi valtava hämähäkki murhattuna, epäilen syylliseksi kissaa. Hämis oli selvästi matkalla makuuhuoneeseen yön pimeinä tunteina... Nöpö, hämähäkinmetsästäjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Laura

Meidän hurjaakin hurjempi koiranpentu metsästää muurahaisia. Ainoa ero, että se metsästää murkkuja syödäkseen niitä, ei jätä niitä maahan - ei todellakaan, nehän ovat parhaita aarteita! Kummallisia nämä karvaiset kaverimme.

Täällä ainoastaan kaks kissaa menee ku heikkopäiset valopisteen perässä, keskimmäinen ei vaan ymmärrä. Se tykkää enemmänkin noutaa tavaroita. :)

Juu, se onkin erilainen. Ei tykkää et sitä paijaa - PAITSI VESSASSA ollessa. Siellä sitten tassun kans läimitään paijaamaan. :)

Vanhempi kissa on kans aikamoinen kärpästen, hämähäkkien (huiii!) ja kaikenlaisen liikkuvan öttiäisen metsästäjä. Ja melko sama ilme kuin teijän Nöpöllä. Nöpö muuten muistuttaa pikkuisen tota meen vanhempaa kissaa, se on täysmusta ja pitkäkarvanen - ainoa ero on siis tosiaan tuo väritys ja et Nöpöseltä puuttuu ilvestupsut korvista. :)

Cerp

Meiän vanha mummo, eli siis noin 14-vuotias kissamme, ei leiki millään muulla ku lasersäteellä. Sillä on kyllä jos jonkinnäköstä lelua, mutta vaan se valopilkku kiinnostaa. Samoin heijastukset peilistä yms. Ei kato vanha jaksa :D Jos öppiäisiä tulee sisälle ni vaan ne isot yöperhoset kiinnostaa, muori kun on puolisokea eikä nää pienempiä hyönteisiä :D

Johki

Meidän koirat juoksee kans ihan intona laserkynän valon perässä, on se aikast hupasaa katteltavaa. Ja isoin rontti on virallisesti jättihyttystenpyydystäjä, pari kertaa tullu todistettua kun tyyppi on tyytyväisenä louskauttanu tämmösen pirulaisen kitaansa :D

merikukka...

:D Meillä koiratkin juoksevat valopisteen perässä kuin heikkopäiset. Ja kyllä kaikki ötökät sisällä metsästetään, mun ei tarvitse kuin vähän kirkaista niin kaksi avuliasta metsästäjää juoksevat paikalle. Toinen koira myös tykkää tujoittaa seinällä olevaa isoa karttaa. Se saattaa istua jopa puoli tuntia ja tuijoittaa niitä kaikkia pikku pisteitä ja merkkejä. Silloin sillä on vähän samanlainen ilme kuin Nöpöllä.

Katrinsessa

Ei helevata kun repsahdin tolle karttaa tutkivalle koiralle. Se suunnittelee maailmanympärimatkaa! Joku päivä se jälköttelee juna-asemalle..pitäkää silmällä :D Ihana veijari.

Ihan parasta, oma henkivartijakissa, joka suojelee perhettä karmeilta hämähäkeiltä! Arvostan. Muutenkin tykkään kamalasti, kun päivittelen aina Nöpön kuulumisia, muutto kerrostalosta omakotitaloon on sillekin ollut melkoinen elämänmuutos.^^

Edesmennyt suursnautseriuroksemme (50kg) oli hulluna valoihin. Siinä saattoi pari taulua ja perintövaasia hieman kärsiä kun herra bongasi kiinnostavan kiiluvaisen seinältä.

Varjosudenhetki

Meillä kissa pitää heinäsirkoista. Napsii aina ulkona ollessaan yhden sieltä, toisen täältä. Kai ne sitten on hyviä. Hämähäkkejäkin se on todistettavasti mutustellut, mut heinikset on parasta ikinä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012