Naurettiin kavereiden kanssa eilen iltaa viettäessä että on nämä vaput hieman erilaisia nykyään verrattuna 10 vuoden takaisiin parin päivän bailufesteihin :D Mutta valvottiin sentään yhteentoista, asia mitä ei tapahdu kovin usein että kai sekin lasketaan melkein kreisibailaukseksi. Ystävillä on 2 viikon ikäinen vauva joka nukkua tuhisti vieressäni sen aikaa kun tuoreet vanhemmat kävivät saunassa ja on se vaan suloinen kaveri. Pojasta ei ihan vielä ole seuraa meidän tytölle, mutta nopeasti ne ikäerot tasoittuu kun mennään vuosikin eteenpäin.

Tänään meillä oli ohjelmassa vappubrunssi Annin kummitädin luona Tampereella ja laitoin toukokuun ensimmäisen kunniaksi kukkamekkoa ylle. Punaiset kengät ovat Irregular Choicen (saatu blogin kautta).

Toivottavasti teilläkin oli mukava vappu :)

Kommentit (12)

atomi
2/12 | 

Hieno mekko ja kiva vyö! Onko vyössä solki takana vai miten? Joka tapauksessa kivannäköinen kokonaisuus.

8/12 | 

Oletpas suloisena ollut liikenteessä! Upeat nuo kengät.

Meilläkin on vappu rauhoittunut kummasti jälkikasvun myötä, mutta ei ole kyllä yh-tään ikävä sitä kreisibailausta :D. Taidan olla vähän liian vanha jonottamaan vuorotellen vessaan ja takaisin baaritiskille.

Iloista vappua!

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011