Kiitos ja kumarrus mekoille joissa on joustoresori selässä, pääsin päiväksi eroon trikooputkiloista. Poikettiin naapurikylässä synttärikahveilla ja laitoin ihan korkokengätkin sen kunniaksi. Yritin myös epätoivoisesti vääntää hiuksiini jotain, mutta ennen kiharaisten ja karheiden hiusteni käsiteltävyys on totta vie historiaa ja liukas tukka on kertakaikkiaan mahdoton. Niin tai näin, hiuskriisi on kohdallani vakio :D Jos saisin toivoa yhtä ainutta muutosta ulkoisiin seikkoihin itsessäni, se olisi helppo tukka joka näyttäisi aina hyvältä ilman että sille tarvitsisi tehdä mitään. Ei liian pörröinen, ei liian liukas vaan juuri sopiva.Otsikolla viittaan Lumenelta aikaisemmin saatuun näytepakettiin Lip Sorbet Huulikiiltokynään, josta on tullut ihan ykköslempparini. En käytä huulikiiltoja lainkaan niiden tahmaisuuden vuoksi, ja huulipuna taas vaatii rajauksen näyttääkseen siistiltä. Luonnollisesti en ole luopumassa huulipunista missään tapauksessa, mutta huulikiiltokynä on loistava tuote laiskan kesään. Siitä tulee väriä, mutta ei kuitenkaan huulipunan veroisesti (ei vaadi rajauksia) ja se on huulikiiltomaisen pehmeä mutta ei niin tahmaava. Välimalli? Toimii.


Lempisävyni on nro 19 Aurinko valaisee, joka on sorbettimaisen herkullinen persikkaan taittava pinkki. Ignore kynsilakoille, piti tehdä jotain koristeluja mutta lopputuloksena totaalinen fail. No, tekevälle sattuu.Se on sitten taas kerran viikonloppu käsillä, toivokaamme siitä aurinkoista tällä kertaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013

Ai ku kiva!! Määkin voisin harkita tuollaista välimallin tuotetta :) Huulipuna: en jaksa, liian vaikee. Huulikiilto: Ihan liian lällyä löllöö joka heti poistuu.

Oooo kertakaikkiaan valtavan kaunis kampaus! Tykkään hurjasti. Ja ymmärrän täysin tukkatuskasi. Liukkaus ON hanurista, sanoo tää kenen hiukset pysyy kiharalla kolme sekuntia .

Toinen Ansku

Multa on menny ohi tää sun hiusmuutos. Ootko siis ottanut jonkun käsittelyn hiuksiis, jotta karheus pysyy loitolla? Mä haluun kans!

Toinen Ansku

Jaaha..sitä käsittelyä en taida ihan heti sitten ottaakaan :D

rosa

Tosi hassua, ton ekan kuvan kun näkis jossain niin ei kävis mielessäkään että henkilö kuvassa on raskaana, niin on raju optinen illuusio :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012