Parin viikon takaisella Tallinnan reissulla katselin ihmeissäni kauneushoitolan pukkarissa, kun meikkinero Saara suti poskiinsa huulipunaa. Siihen vaan reilut viivat molempiin poskiin, levitys sormilla ja tadah, perfect hehku kasvoja kehystämään. Kysymys kuuluu, että miten ihmeessä tälläistä ei ole tullut itse ajatelleeksi, etenkin kun käytän tosi mielelläni poskipunastickia, joka on vähän kuin paksu huulipuna. Mitä vähemmän tuotteita meikkipussissa, sen helpompi elämä. Ja nyt kun olen hurahtanut pinkkeihin puniin, ne vasta näyttävätkin raikkaalta poskissa!
a1touko13

a1touko13

Se on yleensä niin, että nämä yksinkertaisimmat vinkit ovat niitä kaikkein parhaimpia. Kiitos Saaralle tästä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

r
2/15 | 

jotenkin tuntuu, että huulipuna jäisi turhan tahmeaksi poskelle, en tiedä helpottaisiko puuterointi sitten. En ole tosiaan kokeillut tätä, vaikka suosikkiposkipunani tällä hetkellä on nimenomaan NYXin stick blush :)

9/15 | 

Näyttää kyllä todella hyvältä! Pitäisköhän mun vihdoinkin hankkia se huulipuna... En nimittäin välittäisi niin siitä nassun puuteroimisesta, jota perinteisen poskipunan levittäminen ihmismäisesti ainakin mun kohdallani vaatii. Olisihan se kuitenkin yksi tuote vähemmän meikkipussissa, kun voisi jättää ison irtopuuterin kotiin! Varsinaisesti huulipunaa kun en ole edelleenkään oppinut käyttämään..

confetti
11/15 | 

Omg what, tää vinkkihän oli jo ysärillä kaikissa tyttöjen/naistenlehdissä vinkkinä! Miten oot ees voinu missata, hih!

12/15 | 

Myös oranssihtavat ja punertavat luomivärit käy hyvin poskille. Laiskalta meikkishoppalijalta on aina jokin tökötti loppu, niin kaikki niksit on tullut testattua :)

-m-
13/15 | 

Minä en ole ikinä omistanut yhtään poskipunaa, mutta huulipuna on ollut sitten aktiivisesti myös poskilla. :D Muistan muutaman menneiden vuosien huulipunan jotka olivat TÄYDELLISIÄ poskilla, mutta nykyisistä huulipunista ei tee mitään mieli levittää muualle kuin huuliin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012