Kevät ja keltainen ne yhteen soppii... vanha neuletakin reuhu pääsi pitsimekon kaveriksi lämmittämään KEVÄTpäivää. Sen lisäksi lämmikkeeksi pääsi duunimatkoille megalomaaninen untuvatakki (koska kylmä), mutta ei välitetä siitä. Puhun siksi keväästä, että todistettavasti viime vuonna tästä kuukauden päästä olen jo hyppinyt ulkona tennareissa = kevät. Ja koska siihen on enää kuukausi aikaa, tämä on jo käytännössä kevättä. Ja koska alkaa palaa käämi tähän hemmetin viimaan ja lumeen.

Mutta pysytään positiivisena ja käytetään pitsiä ja kirkkaita huulipunia.
Rimmelin huulipuna on Kate Moss -kokoelmasta, sävy 106. Joka ei näköjään tuolla Sokkarin värikartassa näytä yhtään siltä miltä se oikeasti näyttää; on todella voimakas upea pinkki joka taittaa kunnolla punaiseen. Liikkeessä puna oli tarjouksessa 3,50e. Pitää laittaa parempi kuva tästä jossain välissä. Hei muuten, sama väri oli siskoni huulilla pari postausta taaksepäin, siitä saanee paremmin käsitystä.
Ja tasan samalla kun kirjoittelin tätä postausta, mailiin pamahti tiedotetta Evitan helmikuun huulipunahaasteesta :D Ideana rohkaistua käyttämään upeaa kirkasta värikästä huulipunaa vaikkapa yhtenä päivänä.

"Helmikuun punainen vallankumous!

Punainen huulipuna on helpoin ja nopein tapa kirkastaa kulahtanut ilme – sen myöntävät kaikki, mutta kuinka moni uskaltaa kokeilla? Evita haastaakin sinut piristämään itseäsi ja muita: sipaise huulillesi kunnon punat ja loista kevättalvessa!

Lähetä kuva punatuista huulistasi Evitan Facebook-sivulle. Ystävänpäivän jälkeen 15.2. arvomme kaikkien sinne kuvansa liittäneiden kesken huulipunia."
 

Minä haastan täten jokaisen blogini lukijan sipaisemaan jonain tavallisena harmaana päivänä värikästä huulipunaa huulille, keskellä arkea, päiväsaikaan. Ei tarvitse lähettää kuvaa mihinkään jollei halua, kunhan testaa tuntuuko arki hauskemmalta punaisilla huulilla. Minä käytän punaisia huulia nimenomaan sellaisina päivinä, kun olo ja ulkonäkö vastaavat risukasaa. Punaiset huulet piristävät risukasaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

1/28 | 

Haha, voisihan se olla näky jos arkena huulet punaisi..

Veikkaan et työmaalla tulisi perinteistä kommenttia; "maalarilla läikkyny vissiin maalia muuallekkin kuin seinään" :--D

täti-ihimine
2/28 | 

Sinä kun alat olla jo melkoinen mielipievaikuttaja, niin kerro meikkifirmoille, että tekevät surkean huonoja meikkipakkauksia! Puuterit, luomivärit, rasiat on ihan surkeita ja kannet irtoilevat. Harmittaa, kun sen takia pitää ostaa uusi tuote, vaikka vanhasta ei ole käytetty kun vähän alkua. Rikkinäistä puuterirasiaa kun ei ole kiva kuljetella, jossain vaiheessa se puuteri hajoaa siellä ja pitkin laukkua. Tarkoitus ei kait olekaan köyttää loppuun, vaan ostaa ja ostaa..

4/28 | 

Minä, entinen poikatyttö, ostin viime kesänä elämäni ensimmäisen huulipunan. Kirkkaanpunaisen. Sen jälkeen sitä on ollut huulilla parhaimmillaan viitenä päivänä viikossa. Ihastuttavan piristävää.

M
12/28 | 

Nyt täytyy kysyä että mistä, oi mistä olet hankkinut tuon pitsimekon? On nimittäin juurikin sellainen josta olen haaveillut jo jonkin aikaa :o

nessuliini
13/28 | 

kipaisin heti etsimään meikkipussistani sen kirkkaimman punaisen huulipunan :) piristää kummasti kotoilupäivää! huulipunan seurana tällä hetkellä mustavalkoinen sydänmekko ja vaaleanpunainen pallokuvioinen essu. (syy essuun: leivon juuri pullaa :D )

15/28 | 

Mä ihmettelen aina, kuinka jotkut eivät "uskalla" laittaa huulipunaa. :D Siis tajuan, jos ei yksinkertaisesti tykkää, mutta en sitä, kuinka huulipunan levittäminen voi olla joku kynnyskysymys. Vai onkohan tää naistenlehtien luomaa harhaa? Niissä kun tuntuu aina just lukevan, niin kuin tässä Evitan jutussa, "rohkaistu ja uskalla" laittaa huulipunaa - mutta missä on oikeesti nää naiset jotka eivät uskalla?

No joo, oli miten oli, tummanpunaiset huulipunat on ihania, eikä niillä voi mennä vikaan!

http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

Flore

Ehkä moni on samanlainen meikkirähmäkäpälä kuin minäkin. Vaikka punaa laittaisi aamulla kotona, se on viidentoista minuutin jälkeen kadonnut taivaan tuuliin. :D

Inka

hei mullakaan ei meinaa pysyä punat huulilla vaikka kuinka yrittäisin tehdä kestävää jälkeä :D

Fiipi
17/28 | 

Mie laitan aika useastikin punaista huulipunaa arjen keskellä, en näe siinä mitään outoa vai pitäisköhän... :D Tänään meinasin sutia pinkkiä huulille harmaata päivää piristääkseen mutta kiireessä huulipuna jäi kotiin. Ehkä huomenna sitten :)

Fiipi
18/28 | 

Kokeilkaa naiset Maybellinen Super Stay 10h Tint Glossia (Mulla sävy edless ruby.) Pysyy huulissa!

Taidat olla Nelliina oikeassa, ei tule useasti punahuulisia vastaan.

19/28 | 

Kevät kestää 2kk, kesä 2kk ja syksy 2kk. Talvi taas sen loput 6kk, ainaki lapissa. Ei oo reilua tämä sanonpahan vaan :(

Viuhti
20/28 | 

Itsekin ostin juuri tuota samaista huulipunaa kaksi kappaletta alennuksesta. Tarkoitus oli käyttää niitä penkkareissa nuorempien oppilaiden naaman töhrimiseen, mutta kotona totesin värin olevan niin ihana etten tohtisi pilata kyseisiä huulipunia. Taidan pitää toisen itselläni ja toisen käyttää penkkareissa. Onneksi tuli ostettua kaksi :D.

minna
21/28 | 

Jo vuodesta 1991 lähtien olen käyttänyt punaista huulipunaa! :) Joskus nuorempana siitä kiusattiin, nykyään taitaa mennä enemmän ihailun puolelle, kun uskaltaa käyttää väriä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013