Nyt on lisätty vielä lisää tavaraa huutikseen ja osa alkaakin mennä kohta kiinni. KLIK! Tamperelaiset voivat varautua jossain vaiheessa kirppikseen, koska ei riitä hermo latailla noita 1-2e vaatteita huutonettiin. Kärrään ne mielummin joko SPR:n laatikkoon tai Ilonakirpulle. Miksei kukaan järjestä Tampereella bloggarikirppistä, minä olisin ainakin tunkemassa myyjäksi! Eikö ne Helsingin bloggarikirput ole olleet ihan jees, tai ainakin sellaisen kuvan olen saanut :)


k7

k7

Kommentit (21)

1/21 | 

Teidän Tampereen bloggareidenkin on ehdottomasti järjestettävä bloggaajakirppis kun meillä täällä Oulussakin on sellainen tulevana sunnuntaina. :)

2/21 | 

Mikset vie Kaunottareen ja kulkuriin? Itse oon sinne paljon vienyt, tosi kätevää kun siellä ei edes tarvitse maksaa pöytävuokraa ja vaatteet on ainakin mulla menny todella hyvin..

lurre
5/21 | 

hei tiiätkö, et mihin se ilonakirppis muuttaa? Kun kuulin että niitten vuokrasopimus loppuu ens kuussa!

laura
6/21 | 

Tuli vaan mieleen, että Huutonetissä on aika paljon vaatepakettejakin myynnissä. Sellainen voisi olla kanssa ihan kiva idis ja varmasti helpompi toteuttaa kuin se, että laittais kaikki yksitellen myyntiin :)

Veera
7/21 | 

jos vaan olis blogikirppis joskus sopivasti viikonloppuna, niin voisin raahautua täältä sinne saakka myymään. Mua oikeesti kiinnostais päästä välillä kaupittelemaan kamppeita ihan perinteisellä kirppismeiningillä sen sijaan, että roudaa ne johonkin itsepalvelukirppikselle sotkettavaksi.
Aletaanko järkkäämään blogikirppistä? :)

11/21 | 

joo, blogikirppis olis huippu! ja kerrankin täälläkin tapahtuis eikä aina vaan helsingissä :) mutta mikäli päädyt ilonaan niin olen myös tyytyväinen.

14/21 | 

Mulle nyt tuli ensimmäisenä mieleen Pakkahuone, mutta se lienee aika kallis vuokrata ellei kaupunki lähde mukaan juttuun :p

Toisena voisi sitten olla esim. Koskikeskuksen siellä keskellä olevat tila. Olettais, että jos ne firmat ottais ton sillä, että blogikirppis vetäisi paljon porukkaa, jotka sitten lähtevät siitä samalla muihinkin kauppoihin. Tosin voivathan ne ajatella, että ei kukaan halua enää kaupoissa kiertää, kun saavat hankittua kirpparihinnoilla kaikkea kivaa. Tuossa tosin vastaan tulisi tilan pienuus ja myyntipöytien määrä olisi melko rajoitettu.

17/21 | 

ekana tuli mieleen myöskin tuo pakkahuone, mutta taitaa olla aika kallis mesta. miten noi finlaysonin tilat, oisko siellä mtn mestaa kokoontua?

ja toi koskarin keskusaukio kuulostaa tosi hyvältä! siellähän on nytkin käytävällä myymässä joku mm. karvatossuja, joten miksei mukaan mahtuisi muutama bloggaajakin? tois varmasti väkeä paikalle :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
19/21 | 

luulen että noi pakkahuoneen tilat maksaa hunajaa. Finskulla on ollut se yksi tila vapaana, jossa oli myyjäisetkin, mutta nyt siin tais olla joku taidenäyttelysysteemi.

Kaikista paras oli kesällä ulkona, mut mä ainakin haluaisin noista kamoista eroon just nyt heti :D pitää vähän kysellä noita tilajuttuja, josko jostain saisi superhalvalla/maksutta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

20/21 | 

Hei olis kyl tosi kiva, jos pistät kirpparipöydän! Mä ainakin ryntään sinne ekojen joukossa :D Ja ois kyl tosi kiva, jos tampereel ois bloggaajien kirppis! :)

22/21 | 

kesähän ois paras mutta tahtoo kanssa nytheti eroon noista tavaroista :--D ja hei, jos jotai ilmestyy ni ilmottele! tahon ehottomasti päästä mukaan myymään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu