Nyt on huutonettiin listattuna taas muutamia vaatteita, jatkan huomenna kengillä. Kohteita pääsee selaamaan tästä KLIK. Kohteissa voi olla ihan mitä tahansa, about missä tahansa koossa.


11

11

Kommentit (12)

Mia
1/12 | 

Tämä sinun palstasi on hitaillut todella pahasti viimeiset pari viikkoa. Sivu lataa hyvin hitaasti, eikä sitä meinaa saada selattua lainkaan. Nämä kirjaimetkin tulevat näytölle paljon myöhässä, ryppäinä. Missähän mahtaa olla vika?

gg
3/12 | 

Mia, veikkaan että sinulla jossain.

Hyvin on toiminut, paitsi että tämä kirjoitusruutu on edelleen naurettavan pieni.

4/12 | 

Laitoin itse viime viikolla paljon kankaita huutikseen myyntiin. Ei tosin mitään punavalkoista pilkkua tai mariannea eli ei Nelliinan must have -juttuja ehkä, mutta ainahan voi tsekata :) Linkki tuli toivottavasti tuohon urliin oikein. Viestikenttään laittaminen ei onnistunut, kommentti ei mennyt perille jostain syystä...

6/12 | 

Jaha, näkyisiköhän tuo yksittäisen kohteen linkki paremmin. Kommenttikenttään on varmaan estetty linkittäminen.

9/12 | 

Vinkkinä: kommentit tuntuu aika usein ilmestyvän näkyviin viiveellä, joten kannattaa hieman odotella ennen kuin ryhtyy tahattomaan "spämmäilyyn".. ;-)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
10/12 | 

hei kaikki, tämän blogipohjan kanssa on sellainen ongelma että mikä tahansa linkki luetaan heti spammiksi ja kommentti menee suoraan "valvontalistalle" eli mun pitää ne käsin hyväksyä huomatessani. Se on vähän kurjaa kun mulla ei ole edes mitään kommenttivalvontaa tms :D eli kärsivällisyyttä neidot, kyllä ne kommentit sieltä tulee.

Ja Mia, nyt on meneillään pohjan uudistus, eli on ihan mahdollista että hitautta on, mutta koita kestää, tulevaisuudessa tulee oleen niin paljon kivempaa kun voin vasta kommenttiin suoraan jne :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/12 | 

Ajattelinkin, että varmaan spämmin vuoksi ei linkkaaminen onnistunut. Mun kommentit 2, 3 ja 4 voi huoletta poistaa niin ei vaikuta ihan epätoivoiselta yksinkeskustelulta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011