Voi luoja mikä päivä takana, olen silittänyt ja hinnoitellut vaatteita aamu kahdeksasta asti! Minä, kenen pahin vihollinen on silityslauta!Mutta nyt on sitten setit kasassa ja kassit ja rekki valmiina sunnuntaita varten. Kaikki hinnat sijoittuvat välille 0,50 - 15 euroa.

Tästä johtuen nakkasin huutonettiin muutaman arvokkaamman kohteen Osta heti -periaatteella, turha noita on raahata kirppikselle mukaan kun ei kukaan varmaan kanna käteistä mukanaan kovin paljoa :) Tsekkaa huutonet-kohteet tästä KLIK! Saattaa tulla illalla toisetkin Parikat (koossa 41) vielä jos ne eivät ole siskolleni sopivat.


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (26)

Lim
1/26 | 

Mullakin on nuo valkoiset elloksen kengät jotka ei oo VIELÄ päässyt käyttöön. Muutenkin tuli jotain flashbackejä vanhoihin postauksiin noista kengistä. Varmaan jäänyt mieleen koska silloin kun löysin tämän blogin tämä oli mielestäni inspiroivinta ikinä, ja kahlasin blogin postaukset läpi useampaan otteeseen.

2/26 | 

Silittäminen on kyllä jotain niin järkyttävää! Jo ajatus siitä, että pitää kaivaa lauta ja rauta sieltä kaiken romun keskeltä..Hrrr..
Voi vitsit, olisipa ollut huippua päästä Parikan mallikappalemyynteihin! Juuri tänä viikonloppuna lähdin reissuun perheeni luo ja jäi sen takia välistä. Toivottavasti te kaikki muut teitte upeita löytöjä! :)

Katja
5/26 | 

Eiii!!! Mä _haluuuuuun_ ton pitsimekon ja raitajakun (vai onko sekin mekko?)!!! Voi kun asuisin siellä :( Mut voithan sä postittaa nekin, kun kerran kenkiä viet kuitenkin? ;)

Marry
13/26 | 

Voi, miten kivoja juttuja tulossa! Harmi vain että itse pääsen paikan päälle vasta tuntia ennen sulkemista, koska VR! Joten jättäkää mullekin jotain! :D

mymmeli
14/26 | 

Bongasin sut tänään parikan sample salestä! Jäin vaan suu auki tuijottamaan ja menin lukkoon; ihan liikaa sulateltavaa siinä että oon samassa huoneessa sun, minna parikan ja satojen parikan kenkien kanssa.... päätin keskittyy jälkimmäiseen. Oon se knallipäinen aasialaisttö joka kiljahti kun laskit sen mustan maxinen kädestäs! Lukenut blogias alusta asti ja oikeesti hc-fani, tuun vetäsee sut samaan kuvaan sitten ens kerralla kun ei oo niin paljon häiriötekijöitä :D

Tee
16/26 | 

Metallilankahenkarit a.k.a. laitoshenkarit. Meillä ainakin pyörii noita töissä satoja ja tuhansia. Terkkuja sairaalamaailmasta.

krin
17/26 | 

Et sattunu Parikan sample salessa pyörähtää tänään? :D olin niin näkevinä sut. En puhuu uskaltanu tulla ku oon tämmönen hiljainen lukija useamman vuoden takaa..

Hanna
19/26 | 

Voi kurjuus, kun ei täältä Jyväskylästä asti pääse sinne kirpparille!
Nuo metallilanka-hengarit, joilla vaatteesi roikkuvat. Käytätkö niitä ihan itsekin vaatekaapissasi?
Ovatko hyviä ja mistä niitä saa ostettua?
Mahtuisi varmaan enemmän vaatetta kaappiin hengareihin, kun on noin ohuet hengarit? ;)

Soffe
20/26 | 

Voi mitä ihania vaatteita ! :D Harmi vaan että matkaa on hieman, muuten tulisin katsomaan löytyisikö jotain äärimmäisen ihanaa mekkoa. :D

Saree
23/26 | 

Itse raahaan kannettavan tietokoneen kodinhoitohuoneeeen, kun jotain silitän. Siinä silittäessä pystyy hyvin katsomaan (okei kuuntelemaan) netistä kaikkia ohjelmia. Tekee siitä touhusta paljon mukavampaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011