En yleensä kerää minkään sortin krääsää, koska minulla on kaikki vaara päätyä pahimman luokan tavarahamsteriksi. Kun tuntee itsensä, osaa myös aktiivisesti välttää omia huonoja puoliaan. Se hyvä puoli tässä suuressa puutarhassa on, että saan hukattua sinne vaikka kuinka paljon kaikenlaisia hauskoja puutarhatonttuja ja kukkaruukkuviritelmiä, kylttejä ja lyhtytelineitä, että pystyn toteuttamaan askartelutarvetta aika vapaasti. Yritän sitten vastapainona pitää sisätilat krääsävapaana.

Joka asiassa on kuitenkin aina mutta. Minun mutta-asiani on rakas kitsch-hyllyni, jota kutsun leikkimielellä myös häpeähyllykseni. Olen sopinut itseni kanssa että minulla on lupa kerätä tälle kyseiselle hyllylle keittiöön kaikkea ihanaa värikästä kitschiä, ihan erityisesti vintage posliinieläimiä. Hyllylle kuuluvat myös muistolasit Las Vegasin Flamingosta, Cocis-keräilypullot ja maatuskat. Aika sekalainen seurakunta, mutta hylly on oikeastaan tosi piristävä juuri sellaisena kuin se nyt on.

Viimeisin lisäys hyllyllä on vanha posliiniorava, jonka ystäväni löysi minulle kirppikseltä. Näillä epämääräisillä keräilykohteilla on tapana levitä kaveripiirissä siten, että muutkin bongailevat asioita toisilleen. Minulla on koodattuna päähäni ystävieni mielenkiinnonkohteet, joten jos osuu tielle jotain niihin viittaavaa, kilautetaan aina kaverille.

Hyllyni on piristysruiske, se tuo aivan varmasti hymyn huulille jos sitä sattuu vilkaisemaan. Kuka ei hymyili posliinioravalle :D oli se sitten vino hymy tai mitä tahansa. Nyt vaan täytyy yrittää pitää homma lapasessa, etten päädy staraksi niihin "mummolla on 6000 posliinikissaa" -lehtijuttuihin.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Eikös nuo sinisensävyiset posliinikukot ole Lomonosovin tuotantoa? Ne ei ehkä arvostuksensa puolesta sovi kitschin määritelmään. Muuten kyllä istuvat hauskaan porukkaan hienosti. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011