Kirjoittelin hetki sitten ruskeista Parikan Cherryistä, joiden värjäämistä harkitsin, mutta suutarin konsultoinnin jälkeen peruin aikeeni. Jätin kuitenkin kenkäkaunottaret luottosuutarilleni (Akaan Suutari the best!) huoltoon ja totesin, että tee mitä parhaaksi näet. Kengissä oli pohjat huonossa kunnossa ja korkkolaput vetelivät viimeisiään, samoin V-sauman pohja näytti siltä että se kaipaa vahvistusta.  

Kengät palautuivat minulle kuin uusina! Ja beigen korkolapun vaihtaminen tummanruskeaan oli se, joka teki viimeisen silauksen. Aivan käsittämättömän pieni muutos, mutta valtava ero kenkien linjakkuudessa. Tämä voi olla taas jotain kenkäfriikin horinoita ja hifistelyjä, mutta katsokaa nyt!

Ennen: 

Jälkeen:

Kengän mokkanahan värinen korkolappu tekee koroista korkeamman näköiset ja ylipäätään korkkareiden ilme muuttui tyylitellymmäksi. Suoraan suutarilta tulleet kengät ovat kuin oma karvapää hyvän kampaajan jäljiltä, suittu, puunattu ja kerrankin siistinä :D Arvostan molempia ammatteja varsin korkealle, niin huikeita taikureita ovat omat luottotyyppini. 

Kommentit (3)

atomi
3/3 | 

No tuli ihanat noista kergistä!!! Ja olen samaa mieltä että tuo korkolaput väri on nyt kyllä parempi kuin entinen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019