Nöpöstä toivotaan aina tasaisin väliajoin juttuja, joten laitetaan kissaneitoa kuviin sunnuntaiaamun kunniaksi. Ainakin se osaa ottaa rennosti tuossa viereisellä sohvalla:


Se on löytänyt lempparipaikan keittiön ikkunalta, mistä se murhaa katseellaan pihan harakoita. Ulkokissa Nöpö ei ole eikä siitä sellaista tule, mutta joku pieni innostus sillä on täällä uudessa kodissa herännyt ulkomaailmaa kohtaan. Ensimmäisinä kuukausina se ei edes tajunnut että pihalla on lintuja, mutta nykyään se vahtii niitä päivittäin.


Aina ei ole hyvä hiuspäivä perheen karvahanurillakaan :,D


Jokainen pitkäkarvaisen kissan omistaja varmasti tunnistaa tämä hapsut. Se on ihan sama kuinka paljon kattia harjaa, se onnistuu aina kehittämään takun alun jonnekin suuntaan. Onneksi on furminator, sen myötä väheni meillä takkubileet noin 99%.

Kommentit (15)

1/15 | 

Miten Nöpö ja Anni tulee toimeen keskenään? Onko Nöpöllä mitään kiinnostusta vauvaan?

atomi
2/15 | 

Olen kuullut paljon furminatorista, mutten ole tohtinut ostaa. Antaako Nöpö suosiolla harjata itseään? Olisi tarvetta sekä kissukan että koirien karvaongelmien ratkaisuun, pehmeä karva takkuntuu niin helposti. Nöpöllä on kyllä niin julma ilme, että luulis harakkaa hirvittävän..:D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se on ihan ässä laite, suosittelen! Ne eläinkaupan halvemmatkin samalla idealla toimivat harjat ovat tosi jees, olen käyttänyt molempia :) Nöpö on harjaamisen alussa aina ihan onnessaan ja kehrää, mutta yksikin sipaisu harjalla persvilloihin tai vatsan alle niin johan lähtee :D siksi harjaan nämä sen räyh-paikat aina ihan viimeiseksi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/15 | 

Jos ulkoilu tuntuu kiinnostavan, niin kannattaa rakentaa Nöpölle katettu ulkotarha. Kissa saa virikkeitä ilman vapaan ulkoilun riskejä. :)

9/15 | 

Selvästi tosta toisesta kuvasta kyllä ilmenee, että kiinnostus ulkomaailmaan ja teidän maiden omistukseen on jo muodostunut. Nöpön ajatuksena on, että "nämä on minun maita"!

Suvi
10/15 | 

Hei:) Ihanan ilmeikäs tuo teidän kissa.Halusin kysyä onko Nöpö ollut tyytyväinen sisäkissana?Minulla ei ole paljoa kokemusta sisäkissoista mutta aikoinasan tuttavani sisäkissat pyrkivät jatkuvasti ulos.Ehkä tämä on myös rotukohtaista kissoilla tv Suvi Ps kiva fontti :)

Sari
11/15 | 

Ilmeikkäin kissa mitä ikinä olen nähnyt ja niitä kisuja on kyllä aikas monta. Tykkkään kovasti.

lilli
12/15 | 

Karvahanuri, takkubileet, vauhtipulla... Oot mun lempisuomalainensanailija Annukka Salaman lisäksi! :'D

sisak
13/15 | 

Ahahaa, kakkoskuvan ilme! Paras. Meillä ei ole pitkäkarvaisia kisuja, mutta silti furminator on ihan ykkönen ja karvaa lähtee niin paljon vähemmän nurkkiin pyörimään.

14/15 | 

Voih, Nöpö pelastaa päivän joka kerta! <3 Kerro katille terkut, ettei ole ainoa jolla sattui olemaan tänään huono tukkapäivä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Maaliskuu