Kirjoitin viime kesänä kattavamman postauksen aiheesta Hyvät alusvaatteet ovat pukeutumisen kivijalka - tee taikoja alusmekolla. Ajattelin silloin, että pitää muistaa täsmävinkata heti kun löydän kaupasta seuraavan täydellisen alusmekon ja se hetki on nyt. Edellä mainitusta postauksesta voi lukea ne syyt miksi kannatan alusmekkoja ja tässä postauksessa taasen on yksi hyvä vaihtoehto perusalusmekoksi. Lindexin 19,95€ maksava musta mikrokuitumekko. Hauska juttu tässä on se, että se on luokiteltu yöpaidaksi, mutta se on kuitenkin mitä parhain alusmekko.

Kyseessä ei siispä ole muotoileva eli shaping-tuote, vaan vartalonmyötäisessä mekossa on hieman liikkumavaraa. Riippuen siitä millaisia mekkoja/tunikoita käyttää, kannattaa valita joko pienempi koko (hieman tiukempi) tai oma koko (aavistuksen väljempi). Tämä käy minun vaatekaapissani kaikkien arkimekkojen, tunikoiden ja leveämpihelmaisten hameiden alle, ja alusmekon halkio takaa sen liikkuvuuden helmojen alla. 

Kommentit (1)

juustoleipä
1/1 | 

En ole lukenut blogiasi kauaa mutta toisen postauksen kommenteissa mainittiin kalmasukkahousut. Menin ottamaan selvää ja olisin kiinnostunut näkemään enemmänkin asuja niiden kanssa! 

https://3.bp.blogspot.com/-04s-TwJbM5Q/WMWyrO1ystI/AAAAAAAAIqU/VSYin0xc-...

Tässä kuva jossa sinisiä ja harmaita sukkiksia toimivissa asuissa. 

Ylärivillä yksiväriset asut,

keskirivillä on jo vähän väriä (pastelliasu ja nudeasu), 

alarivillä täysin värikkäät ja kirjavat asut. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011