Oli taas tänäkin vuonna niin kivat I love me -messut, että päätettiin jatkaa siskon kanssa perinnettä myös ensi vuonna. Viisi tuntia me jaksettiin ihmetellä messukeskuksen tarjontaa, sitten alkoi vanhuksen selkä vaatimaan kotiin. Etenkin kun alla oli vielä edellisen illan monen tunnin seisominen Placebon keikalla. Joka oli muuten aivan huikea! 

Messuilta löytyi paljon uusia tuttavuuksia brändirintamalla ja perus meikki- ja hattusekoaminen, ikisuosikkini Ivana Helsingin paljetit ja ties mitä. Tässä muutama fiiliskuva: 

Vaihdettiin muutama sana myös Jukka Rintalan kanssa, joka oli juuri laittamassa näyttelytilaansa kuntoon kun osuttiin paikalle. Siskoni totesi että jos hän menee ikinä naimisiin, hän haluaa tuollaisen värikkään ja dramaattisen kaulusmekon puvukseen. Hiiteen kaikki valkoiset kermakakut :D

Ekomuodilla ja luonnonkosmetiikalla oli tänä vuonna paljon tarjontaa, ja ilmeisesti kysyntää on, koska standeilla oli ruuhkaa. Jopa siinä määrin, että me luovutettiin ja jatkettiin matkaa. 

Tässä ylempänä näkyy suomalainen joogavaatemerkki Ohx40, jonka koko tuotanto on Suomessa. Ihastuin tuohon sävymaailmaan korviani myöten! Materiaalin puolesta näistä tuli mieleen Black Milk, trikoo oli jopa vielä jämäkämpää. 

Siskoni ja minä ollaan molemmat hattuhulluja, turbaanit, lierihatut, 20's hatut, kaikki käy. Päädyttiin taas vaihteeksi ostamaan täsmälleen sama hattu KN Collectionin valikoimasta, eri värissä vaan. 

Porukkaa oli aamupäivällä vielä maltillisesti, mutta keskipäivää kohti mentäessä väki lisääntyi kuin kissat vilkkilässä, niin että terveyspuoli alkoi olla jo liian täynnä. Puserruin sinne sekaan kuitenkin, sillä Puhdistamon MSM -jauhe oli tarjouksessa. Tosisuomalainen on valmis ottamaan vähän iskua, jos joku asia on tarjouksessa :D

Messuilla esiteltiin myös uusi suomalainen IVALO-sovellus, joka toimii kauppapaikkana yli 70 kotimaisella brändille. Sovellus on saanut lempinimen muodin Tinder, koska siinä on ilmeisesti sama pyyhkäise vasemmalle tai oikealle -ajatus kuin deittiappissa. Piti tietty heti ladata tämä puhelimeen ja kokeilla. Siisti ja yksinkertainen sovellus on miellyttävä käyttää ja löysin suunnittelijoiden listalta monta uutta kiinnostaa merkkiä.

Pienempien yritysten on varmasti vaikeaa saada itseään näkyville ja ostajien tietouteen, mutta IVALO taklaa näppärästi juuri tämän ongelman ja kerää pienemmätkin merkit saman katon alle. Ostokset tehdään suoraan suunnittelijalta, ilman välikäsiä.

I Love Me -messut jatkuvat vielä huomenna sunnuntaina klo 10-18:00. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011