Olin jo jossain vaiheessa vahvasti sitä mieltä, että I love me -messut ovat aikansa eläneet. Sitten konseptia uudistettiin ja nyt näistä messuista on tullut minulle ja siskolleni jo perinne. Sinne mennään yhdessä humputtelemaan ja viettämään laatuaikaa. Tällä kertaa me otettiin ihan hotelli ja kaikki. 

 Ohjelma & näytteilleasettajien lista (PDF) on melkoinen, omina kestosuosikkeina esimerkiksi: Katri Niskanen, Ivana Helsinki, KN Collection, Paloni, Superyellow, Cocovi, Palmusto ja tsiljoona muuta.

Tässä uhkaa jo tulla runsaudenpula, etenkin kun muodin lisäksi kantavina teemoina ovat myös terveys, kauneus ja luonnollisesti. Olin viime vuonna ihan fiiliksissä tuosta terveys&kauneus -osiosta ja sama meno jatkuu tänä vuonna. Haluan tehdä uusia löytöjä erityisesti sapuskarintamalla. 

Tätä huomisen humputtelupäivän iloa ei yhtään vähennä tämän illan Placebon keikka, oi oi! Toivottavasti se tällä kertaa pidetään, sillä parin vuoden takainen pettymys keikan peruuntumisesta vain hetki ennen alkua oli todella karvas. 

Kommentit (2)

Pikkumyyx
1/2 | 

Moikka! Täällä myös yksi Placebon keikalle suuntaava. Takapakit ovat olleet ikäviä, sillä silloin viimeksi suuntasin Tampereelta junalla Helsinkiin vain todetakseni, että keikka onkin peruttu. No pöh. Nyt kuin uusi tilaisuus annettiin, niin onnistuin eilen askelkyykkyä tehdessäni muljauttamaan toisen polvilumpion pois paikoiltaan. Olin kaikenlisäksi varannut vielä kenttälipun. Onneksi sentään keikka ei ole loppuunmyyty, joten soittamalla sain vaihdettua kenttäpaikan istumapaikaksi, joka toivon mukaan ei ole kauhen korkeella. Keppien kanssa jäähallin rappusien pomppinen on varmasti mielenkiintoista. Eilen tapaturman sattuessa ensimmäisenä mieleen tuli tämän päivän keikka ja ajatus siitä "että helvetti en vieläkään pääse näkemään Placeboa livenä".

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
2/2 | 

Ihanaa messuilua! Kenties törmätään? Me Venlan kanssa suuntaamme messuille lauantaina. (Tyttö on tehnyt meille jo täyden ohjelman <3) Kurkkasitko jo vinkkini messujen kosmetiikkaostosten varalle (http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/uraaidin-ruuhkavuodet/menossa-i-love...)?

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011