Vihdoin koitti I Love Me -viikonloppu, joka on minulle ja siskolleni syksyn virallinen humputteluhetki. Me ollaan aivan takuulla joka vuosi paikalla. Ihana traditio josta pidetään kiinni. Muutama vuosi takaperin olin paikalla "bloggaaja Nelliinana" ja minulla oli oma tyylihaasteosasto muutaman bloggaajakollegan kanssa. Sekin oli toki hauskaa, mutta nämä messut ovat sellainen tapahtuma, että olen siellä mieluiten vapaalla ja siskoni kanssa :)

Messuhallit ovat täynnä muotia, kauneutta ja hyvinvointia. Suomimuoti on ylipäätään hyvin edustettuna, ja vuosi vuodelta myös ekomuoti ja luonnonkosmetiikka on vallannut enemmän alaa. Kiinnostavaa nähdä mitä tänä vuonna on tarjolla. 

Me ollaan tässä parhaillaan vasta matkalla messuhumuun, tervisiä matkalta! Postaus vinkiksi kaikille jotka vielä arpovat kannattaako lähteä. Kannattaa. Postaus ei muuten ollut sponsoroitu :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010