Nyt aletaan olla niillä rajoilla, että seinät kaatuvat päälle jos joudun viettämään kotona yksinäni vielä yhdenkin päivän. Olen muka niin erakko niin erakko, mutta heti olen hetkenkin aikaa yksin, alan miettiä kenen raukan pakotan seurakseni :D Isot kiitokset joukkuekavereille, ystäville, miehelle ja mammalle, jotka täällä ovatkin jo toimineet seuraneitoina, mutta nyt minun on pakko päästä ulos.


Mustaa mustaa mustaa, sentään kaulahuivissa on hieman väripilkkuja. Nahkahame on 5 euron kirppislöytö, bootsit Jeffrey Campbell, ja noi muutkin onkin niin vanhoja tuttuja että ei varmaan tarvitse mainita.
En malta odottaa että pääsen töihin maanantaina, aaah! Onkin jo ollut ikävä sekaista työpöytääni, insinöörikahvia ja työkavereita. Kahvi nimittäin maistuu kotona niin paljon paremmalle, kun on ensin joutunut kittaamaan päivän ajan hahkalan saunavettä eli liian laihaa insinöörikahvia. Jos minä ehdin töissä lataamaan keittimen ennen muita, voitte olla varmoja että lusikka pysyy kupissa pystyssä ja kukaan muu ei juo sitä myrkkyä, mutta hei, more for me.

10 pistettä sille, joka googlaamatta tunnistaa yhden maailman hauskimman elokuvan otsikon sitaatin perusteella. En vuosikausiin tiennyt ketään muuta ko. pätkän fania kuin itseni, kunnes törmäsin mieheni serkkuun, joka siteerasi samaista elokuvaa ja meinasin tippua tuolilta. Sielunveli löytyi :D

Kommentit (13)

2/13 | 

No kyllähän nyt kaikki Kevin Smithin tuotannon tunnistaa. On muuten ihan huippukohtaus tuo, erityisesti se "BooBooKittyFuck" kutsumanimi :D

martta
3/13 | 

Innostaisiko tehdä joskus elokuvapostaus, tyyliin parhaat leffat ikinä? Sulla on selvästi hyvä elokuvamaku ja minulta on loppunut katsominen kesken. Suosituksia tarvitaan!
Hienoa, että jalat toimivat taas :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

joutusin häpeämään listaa aika huolella, kaikkien ylikriittisten puolalaisten taideleffafanien silmisä :----D Jos et ole katsonut leffoja White Chicks, Vain Frendejä, Jay ja Silent Bob, Some Like it Hot, Keisarin uudet kuviot (kyllä, piirretty, jäätävän hauska), Robin Hood - sankarit sukkahousuissa, Dracula Verevä Vainaja ja Mean Girls, niin aloita vaikka niistä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

sara
4/13 | 

Muistatko yhtään, minkä niminen malli on noilla sun ihanilla Jeffrey Campbelleilla? Löytyisköhän niitä enää mistään, koska noi on tajuttoman upeat! :)

Lotta
5/13 | 

Kukaan ei ikänä ymmärrä Jay ja Silent Bob ihastustani. Harvoin edes muistavat Dogman sivuhahmoina keitä ovat (btw, Dogma helposti menee top 3 leffakastiin). Lempi quote variaatioitani leffasta on If god was a goddess, she would be Alannis Morisette tai Good is Alannis Morisette, tämmötteitä omia sutkautuksiani :) . Paitsi veljeni, hassua kuinka voimme kohkata samoista leffoista, sarjoista ja näyttelijöistä ja juuri koskaan kukaan muu tietää mistä puhumme, sukurasitteena yhtä hyvä/huono maku.

inneJ
6/13 | 

Täältäkin löytyy suuren suuri Jay ja Silent Bob-fani, joka tuntee välillä olevansa yksin fanituksensa kanssa.. Lempipätkäni tuosta kyseistä leffasta on ehdottomasti Jayn kilarit nettihaukkujille ja siitä johtuva vastausviesti ("You are the ones who are the ball-lickers.."). Aiheuttaa joka kerta voimakkaan huutonauru-kohtauksen.

Sp
7/13 | 

Ei kun nimenomaan päinvastoin, kehuksi oli tarkoitettu :). En siis missään nimessä tarkoittanut loukata vaan päinvastoin, tarkoitin siis sitä et on hienoa kun sulla on ihan oma tyyli, et just niitä ns. hienoja blogeja on ihan tarpeeks joten on kiva lukea jostain muustakin vaan ainaisista apäivän asu/mitä olen ostanut/syönyt aamupalaksi -jutuista. Ja nimenomaan kannattaa elää elämäänsä eikä esim. bileissä miettiä et mitä tästä kirjoitan blogiin :).

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/13 | 

jos olisin herkällä tuulellä, vetäisin huulen mutruun että aijaa mä oon siis ruma ja tylsä ja auttamattoman vanhanaikainen :D mutta jos nyt kuitenkaan en draamaile, niin mulle käy aina niin että kun vietän aikaa ystävien kanssa, keskityn niin täysillä siihen että en mitään kameraa muistakaan, ja treeneissä treenaan, en ota valokuvia :) Tavallaan tylsää että blogiin jää se "tylsin" osuus elämästä, eli vaatteet, mutta kun elämä vie, blogi jää sivurooliin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sp
9/13 | 

Pakko sanoa, et kyllä tykkään tästä blogista, kun tää on niin hyvällä tavalla erilainen ja persoonallinen kuin muut (vaate/muoti)blogit. Tuntuu et niin monissa blogeissa on aina sitä yhtä ja samaa, yleensä vaan vaatteiden/uusimpien trendien esittelyä, on käyty ihanalla brunssilla ystävien kanssa, mahdollisesti pari kuvaa salilta, raakaruokaa, kuvat on huippu hienoja ja bloggaaja näyttää kuin joltain mallilta... Onhan ne hienoja, mut tavallaan niistä tulee vähän plääh-olo kun kaikkia on jotenkin liian hienosti ja hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013