Huikea sankariteko kerta kaikkiaan.
Mutta tämä seuraava juttu sitten.. huikea idioottiteko kerta kaikkiaan:
 

Niinan pettämätön logiikka: ulkona paistaa aurinko = ulkona on siis lämmin, eikä tuule yhtään = FAIL!

Kommentit (8)

Kirsikka:)
1/8 | 

Ovat kyllä ihanaiset popot. Olen aina epävarma tennareiden suhteen, ostan mahdollisimman halpoja, koska hintavammatkin tuppaavat hajoamaan yhden kesän jälkeen :/

Ovatko nuo kestäneet käyttöä? Tuleeko pohjaan heti kiven päälle astuessa reikä tai lähteekö reunus liimauksistaan muutaman askeleen jälkeen? Tahtoisin kunnon käyttökengät, mutten kuitenkaan lenkkitossuja..

ansku
2/8 | 

Siis noi kengät on niiin ihanat! Iskin tuommosiin mutta mintunvihreisiin saman tien silmät kun näin ne, ne on vaan täydelliset! Sulla on siis hyvä maku ;)

Laurrra
3/8 | 

Voi eiiiii sinäkin. Mä oon himoinnut noita vagabondeja kuola valuen ikuisuuden. Ne on ehkä pakko ostos. Sano nyt edes että ne on ihan huonot jalassa eikä niitä kannata ostaa.

Nilkki
Liittynyt4.4.2013
4/8 | 

Mä oon kyllä kulkenu koko talven reikäsillä farkuilla vaikka on ollut joku -25... Tuuletus toimii!
Ja niin haluun noi kengät ;__;

Kate
5/8 | 

Aika monella on ollut viime aikoina sama logiikka. Itse hiihtelen ulkona vielä talvitamineissa. Hämmentävää seurata joidenkin yksilöiden kestävyyttä kevättakeissa ym. asusteissa kun ilmanlämpötilan ja tuuleen yhteisvaikutus on -15 C. Mitä näiden ihmisten suonissa virtaa?!

8/8 | 

Aijai, minäkin olen sortunut jo pari keraa lähtemään liikkeelle liian vähillä vaatteilla. Ilmeisesti luonto koittaa huijata meitä herkkäuskoisia: ei ole reilua väläyttää samalla kauneinta auringonpasitettaan ja säätää pakkaslukemia pilviin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012