Rakkaista rakkain keltainen Klingin huopahattu on varsin näppärä asuste hiljalleen leijuvan lumisateen suhteen (eli kun taivaalta sataa karvalakkeja), se suojaa kasvot ja tukan. Etenkin kun huivi on kiedottu nenänpäätä myöten. Sateenvarjohan olisi ihan toimiva ratkaisu myös, mutta jotenkin sen käyttäminen talvella tuntuu yhtä ufolta kuin ballerinojen :D en tiedä miksi. (Kuvassa hattu ilman ulkotakkia, mutta yllä oli musta villakangastakki.)Toisekseen haluan esitellä vielä kerran Muotitietoisessakin vilahtaneen ihanan Cobblerinan rusettilaukkuni, joka pelastaa jokaisen perusasuni. Se on kumma miten paljon pelkällä laukulla saa aikaan, vaikka yllä olisi vain perusneule ja shortsit tai farkut. Kevään tavoitteeni voisi olla alkaa käyttämään käsilaukkujani ihan uudella tavalla, eikä laiskotella arkisinkaan saman nyssäkän kanssa. Hei, uuden vuoden lupaushan se siinä!

Ps. nuo Muotitietoisen stailauskuvat ja haastispätkä löytyy täältä KLIK, jos ohjelma jäi välistä ja Katsomo ei toimi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

1/6 | 

Samoin tuommoinen pieni lieri suojelee mainiosti kasvoja (ja siis meikkiä) sellaiselta kevyeltä vesisateelta, joka on juuri siinä rajoilla, ettei viitsi kaivaa sateenvarjoa kassista. Kätevää!

Saikku

Cobblerinan Sanna on tehnyt tuota rusettilaukkua useissa eri väriyhdistelmissä. Minulla on turkoosi valkoisella rusetilla. Ihania! :)

4/6 | 

Hattu&raitapaita yhdistelmästä en tiedä, mutta laukku on älyttömän suloinen! :)) Hatun kanssa sopisi kyllä joku harmaa jättitakki tai tyköistuva, naisellinen malli :-)

Jej
5/6 | 

Jee nytpä vast sit sain tietää et mitä tollasilla huopasilla lierihatuilla tehää ja millon niitä käytetään :P Much appreciated :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015