Laitetaas perjantain kunniaksi käyntiin lippuarvonta ensi viikon I love me (muoti, kauneus, terveys + gold/silver/watch) -messuille Helsingin Messukeskukseen. Tarjonnasta voitte päätellä kuinka paljon siellä on nähtävää, näytöksiä ja shoppailumahdollisuuksia eli kannattanee varata vierailulle vähän enemmän aikaa.

Messut alkavat perjantaina 19.10. ja päättyvät sunnuntaina 21.10.2012.


Viime vuonna olin messuilla mukana stailaamassa omaa malliani hiusmuotinäytökseen, mutta tänä vuonna olen paikalla vieläkin enemmän. Messuilla on ensimmäistä kertaa mukana Bloggers` Lounge - rento kohtauspaikka, missä on koottuna messuvieraiden inspiraatioksi neljä täysin erilaista  vaatekaappia. Vai mitä olette mieltä, olisiko minulla, WTD-Natalla ja Pupulandian Jennillä kovinkaan samanlainen maku ;) Loungessa vieraat voivat äänestää suosikkityyliään ja voittaa itselleen tyylinsä mukaista täydennystä vaatekaappiin. Ja ilman muuta samalla voi tulla juttelemaan mukavia myös meille, ollaan kaikki aika mahtityyppejä :D

Lisää tietoa viikonlopun tapahtumista ja näytteilleasettajista täältä KLIK.

Sitten se arvontaosuus. Tarjolla on 4 x 2 lipun pakettia, eli ystävä mukaan. Lipulla pääsee sisälle valitsemanaan päivänä, ja aikaa on siis perjantaista sunnuntaihin.

Säännöt:

1. keksi nimimerkki. Jätä sähköpostisi sille varattuun laatikkoon, se ei näy muille kuin minulle.

2. huikkaa jotain kommenttiboxiin että haluat mukaan.

3. suoritan arvonnan ylihuomenna sunnuntaina (osallistumisaikaa klo 18:00 asti), että ehdin postittaa liput voittajille heti maanantaina. 

Onnea skabaan ja tervetuloa messuille!

Kommentit (179)

Elina

Haluaisin viedä siskoni kauneusmessuille, sillä kumpikaan ei siellä koskaan ole käynyt ja välimatkan takia näen siskoani liian harvoin, tämä olisi ihana siskojen reissu!

Gemma

Hihhhuliheiihoihaloohiiii! Mukaan tahtoisin kovasti ja kaverille lipunkin tarjota! Mukana kuin... Mukana! :)

säppä

suhteellisen tuoreena pääkaupunkiseutulaisena ois mahtavaa päästä tsekkaamaan tällainenkin tapahtuma kun siihen nyt vihdoin on mahdollisuus! :) tuolla tois puol suomee kun ei tämmösiä liiemmin ollu. ois myös kiva tulla moikkaamaan sua, oot niin ihanan positiivinen bloggari! :)

Sunshine

Arvonnassa mukana! Olisipa ihana päästä messuille, ohjelma ainakin on tosi monipuolinen ja houkutteleva!

Petra^^

Ehdottomasti haluan mukaan ! Opiskelijabudjettini ei salli tällaisia ylellisyyksiä, joten toivottavasti on onni myötä

Eeve-

Mukana ollaan!! Olisi ihana päästä vihdoin noille messuille, joka vuosi tullut jotain estettä matkaan. Tänä vuonna tuonne pääsisin, liput vain uupuisi..! ((;

shira666

Haluan mukaan.

Olisi yli-ihanaa viiä pikkusisko (21v) sinne kun hän tulee pohojosesta käymään:)

AGENTTTTI

oi ois ihana päästä! :)

ps. ihana kun teet näin usein postauksia, melkeen aina on jotain luettavaa kun kirjautuu bloggeriin ja näkee lumemiston :)

Ann

Jei kyllä kelpais lippupaketti, eli mukana ollaan. Edellisinä vuosina on ollu supermielenkiintoiset messut, eikä tänkään vuoden ohjelma näytä hullummalta!:)

santtu

Hiiohoi! Just katosi kaikki ensi viikonlopun suunnitelmat, uudet tulisi tarpeeseen näppärästi :D

Mymmeli

Oi mietin juuri kumpaan messuun kannattaisi osallistua, tuohon vaiko sitten sitä seuraavan viikon kirja/ruoka-viinimessuihin sillä opiskelijabudjetilla molempien lippujen ostaminen tekisi lompakkoon aikamoisen loven. Miiiinuuulleeeee liput!!!

Tulevana kosmetologina (parin sun luokkakaverin opetuksessa, kuulin juuri) ihan ammatinkin kannalta kiinnostaa tutustua kaikkeen uuteen ja hipelöidä tuotteita. Elikkä mukana ollaan.

maria

Haluaisin kovasti mukaan! Olin viime vuonna käymässä kaverin kanssa, tykästyin kovasti miten monipuolisesti kaikki naisille erityisesti lähellä olevat alueet kuten muoti ja terveys olivat esillä. Sieltä saa hyviä vinkkejä ja neuvoja omaan arkeen. :)

taru

hipsan! Haluaisin NIIIIIN kovasti päästä mukaan. Yleensä AINA kun helsingin suunnalla on jotkut messut, meikätyttö on töissä mutta nyt jopa miullakin olisi vapaa viikonloppu ja matka onnistuisi :P

Rotmee

Nyt pitää koettaa onnea, en ole ikinä ollut kauneus & terveysmessuilla vaikka monta kertaa olen ajatellut että olisi kiva mennä. Ja nyt kun saisi vielä kaverinkin mukaan.

Vaikka muuten en ole mikään hirveän messuihminen, niin tässä messut joille on joka vuosi päästävä! Etenkin tänä vuonna Bloggers Lounge on tsekattava ja ehkä koitan varastella teiltä ideoita omaan blogiini ;) Eli ehdottomasti mukana arvonnassa!

Kyttääjä

Ehdottomasti mukana! Kaason kanssa täytyy päästä tarpeelliselle kierrokselle lähemmäs kauneutta.

IkuinenNapero

Voi eih, kuin ihana oliskaan päästä tuonne! Ja tietäisin tasan tarkkaan, kenet nappaisin mukaan! Olin vasta viime lauantain Helsingissä derbyilemässä, mutta uusi reissu sinne olisi vain tervetullut piristys! :)

Jutta

Olisi kiva päästä viettämään kaverin kanssa tyttöjenpäivää ja tää tapahtuma sopisi varmasti hyvin tähän tarkoitukseen!

Eeva

Tuonne olisi hienoa lähteä, varsinkin kun tuona viikonloppuna matka käy muutenkin kohti Helsinkiä. :)

Santsumantsu
Liittynyt10.6.2015

Kerranki pääsis messuille ku Helsingissä asustan nykyään. Ennen Savosta oli niin vaikee lähteä ku oli liikaa matkaa. Eli mukana arvonnassa :)

riikss

Ehdottomasti mukana! Messuille menen joka tapauksessa sillä oon sopinut mammani kanssa viettäväni laatuaikaa siellä hänen kanssaan. Matkat tampereelta hesaan kuluttaa budjettia kuitenki melkolailla joten olisi huikeaa saada pieni budjetin säästö edes sisäänpääsyssä :) jäisi sitten enemmän rahaa messuostoksille! :)

marke

Mukana!! Tulossa ollaan, mutta Etelä-Pohjanmaalta asti tullaan koko viikonlopuksi, niin liput helpottaisi vähän budjetissa! ;)

ange

Ois ihana päästä. Viime vuonna raahasin kaverin mukaani, muistaakseni hunksit esiinty vielä viimeks. Mutta kaveria (naispuolinen) ei kiinnostanut, lähti tupakalle kun niiden show alko :D
Tänä vuonna ajattelin piristää veljen tyttökaveria, sillä ollu tosi vaikee syksy. Yritän saada sen ajatukset välillä toisaalle niistä kurjista jutuista edes hetkeksi.

lilli

Oi,olen varmasti menossa messuille! Ihanaa,kun on mahdollisuus päästä juttelemaan sun kanssa :3

Semmi

Mukana! Ikinä en arvontoihin osallistu, kun en koskaan voita (paitsi koulun diskossa kerran). :D Mutta yritetään nyt. :)

Athene

Niiiiin mukana arvonnassa! Messuille menen joka tapauksessa, mutta olisihan se 7,5 euron säästökin lippumenoissa lisää muuhun ostosbudjettiin (8 Ihan pakko päästä tsekkaamaan ainakin Osmantuksen ständi. Kerrankin pääsee tekemään helpolla tekemään tuttavuutta niche tuoksujen kanssa.

Olisi tosi kiva päästä tonne messuille, sillä pidetään äitin kanssa lauantaina tyttöjenpäivä ja olisi ihan tarjota äitille ja mulle liput tonne :)!

Minna-Mari maalta

Helpottaisi kassaa jos saisn liput. Multa menee matkoihin 2 h/suunta ja kuluina yhteensä yli 50 euroa. Kolme kertaa olen käynyt ja todennut että taas tuli käytyä kaupunkilaisparatiisissa; on senverran maalaisladylle nähtävää ja koettavaa. Miettikääs vielä mihin aikaa on herättävä laittautumaan?

Eija

Jeejee ens viikonloppu oiskin syksyn ainoa mille en olekaan sopinut mitään puuhaa. Täysin valmis messuilemaan!

Leeloo

Osallistun!! Olisipa kiva yllättää parasystävä messulipulla ja mennä viettämään yhdessä laatuaikaa muodin pariin <3

Onnenkissa

Todellakin ilmottaudun osallistumaan! Jos vaikka pääsis äänestämään siun vaatekaappis voittoon =)

ninnni

Olis kiva päästä pitkästä aikasta messuilemaan. Ottaisin mukaan kaverin jonka kanssa en ole nähnyt pitkään aikaan :) Tarvittais kumpikin vinkkejä miten pukeutua tyylikkäämmin :D

myma

voii mie oon varta vasten tulossa helsinkiin messuille, mikäs sen kivempaa ois kun voittaa liput sinne! :)

Tellu

Hep! Olisipa kiva päästä messuille päiväksi katselemaan kaverin kanssa vain tyttöjen juttuja.

Pispala

Mukana arvonnassa ;) Tulossa rankka viikko, joten viikonloppuna olisi ihana lähteä messuille ;)

melissa

jeij, mukana arvonnassa :) tarkoituksena mennä kaverin kanssa viettää kivaa messu päivää :)

Raija

Siskojeni kanssa oli tarkoitus ensimmäistä kertaa lähteä katselemaan messuihanuuksia ja viettämään laatuaikaaa tyttöporukalla, joten liput olisivat tervetulleita:)

Hedelmasalaatti

Ehdottomasti mukana ! Voisin kerrankin piffata äidin jonnekkin, eikä aina toisin päin. ;)

suklaamanteli

Oi, olen niin mukana! Armaan sisko-kullan kanssa lähtisin mielelläni messukeskukseen kiertelemään! :)

Kiitos ihanasta blogista ja tyyli-inspiksestä! <3

Emilia

Oon tuona viikonloppuna käymässä Helsingissä, ja oisi mukava mennä käymään messuilla! :)

mervi71

On ollut jo parina vuonna perinne mennä ystiksen kanssa viettämään mahtava päivä nuille messuille.... viime vuonna löysin maaliman parhaat talvisaappaat itselleni sieltä... jospa sielä ois nytkin kengät varattuna mun nimellä ;-)

Nää messut ilmesty just hyvään aikaan! Oon pohtinut viime aikoina paljon itseäni ja suhtautumista itseeni. Olen jopa perustanut itselleni "Rakasta itseäsi itse"-kurssin :D Messut ois mahtava päästä ja saada voimia talven masennukseen ja tsemppii itsensä rakastamiseen!

Laura

Jep, mukana arvonnassa! Muutenkin olen jo päättänyt mennä niin kivahan se olisi, kun ei tarttisi edes maksaa.. siellä kun tulee yleensä sitten tehtyä jotain hankitoja :D

Aino

Nuo messut on varmasti ihanat! Syksyyn tarvisinkin piristystä ja tuolta sitä saisin! Olisi jopa kolmivuorotyöläisellä vapaa viikonloppukin! :) Kivoja postauksia sulla ja värikästä syksyä!

Tiuku

Oi, oispa ihanaa voittaa! Syksy kaipais piristystä, ja nää liput sopis paremmin kuin hyvin siihen tarkoitukseen!

Riinis

Sulla on kiva blogi. Olen lukenut tätä "hiljaa" jo pitkään ja nyt kokeilen jos arvonnassa onnistaisi :-)

iitunen

Tahtoo messuille!! Tää mamma tarvii piristystÄ sekä ideoita vaatekaapin uusimiseen, joten liput tulis kuin tilauksesta :D vapaatakin ois passelisti ;)

Mari vee

Jee, osallistun kivaan kilpailuun ja pidän kaikki eukut ja varpaat kohti taivasta että onnistaisi tällä kertaa!

Jonanna

Oi messut! Ne ovat kuin minua, äitiä sekä sisartani varten :) (Toki jos voitan, joudun pulittamaan yhden liput...) koska olemme jokatapauksessa tulossa helsinkiin ensi viikonloppua shoppailureissulle :) Liput muotimessuille kruunaisivat koko ihanan naisten viikonlopun. Eli suomeksi.....määäää osallistun :)

Enskatti

Moikka! Ooon niin rakastunu noihin messuihin, että pakko päästä. Ja oishan se ilmaislippu ihan jees :)

Katsu

Hei, vielä ehdin mukaan! Olen menossa messuille lauantaina tätini kanssa, joten liput tulisi varmasti käytettyä :)

cjs

Oih, haluan ehdottomasti I Love Me -messuille! :))) Ehdin kysyä jo ystävääni mukaani, mutta hän epäröi, joten jos minulla olisi meille liput valmiina, luulen ettei hän voisi kieltäytyä ;)

Jenni

Mennään äidin ja isin (!) kanssa tuonne perjantaina ja olisihan se hauska yllättää heidät ilmaislipuilla. Parikymppisenä tuommoinen luksusaika vanhempien kanssa vaan on niin mahtavaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015