Tästä viikonlopusta tuleekn vähän erilainen kuin yleensä, sillä se kuluu Toijalassa. Armas äitini täyttää 60 vuotta ja luvassa on ensin päiväjuhlat ja päälle vielä iltabileet, joiden järjestelykomiteaan kuuluu minä ja systersson. Ei varmaan uskoisi että näin epäjärjestelmällinen tyyppi rakastaan järjestelyjä, mutta näin vain on. Ruokalistojen suunnittelut ja muut, iso sydän.

Mutta ennen Toijalaa tehdään pikku vilkaisu päivännasuun eli Black Milkin leggareihin, megahuiviin ja nahkarotsiin.


Työkaverin mukaan näytän nutturassa ja rilleissä tiukkikselta opettajalta. Toinen taas mainitsi jotain taideopiskelijasta. Mielikuvat istuvat tiukassa :D
Olen varmasti maailman ainoa muotibloggari-kategoriaan niputettu tyyppi joka käyttää samaa laukkua joka ikinen päivä. Ystävieni mielestä Jacobsin Natasha Q -laukun ostaminen oli niinq kauhee juppiveto soo soo (:D) vaikka kuinka yritin puolustella laukkuparkaani sillä että ihan oikeasti käytän sitä päivittäin. NII että kuinkas suu nyt pannaan rakkaat muruseni, minä todella käytän sitä joka päivä. Ja odotan toki myös kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä koko rahan edestä. Natasha on niin täydellinen arkilaukku, että en keksi mitään parempaa. Fillarityttönä yli olan malli on pakollinen, ja laukun tilavuuskin on vielä suht järkevä, että en ala raahata ihan koko maailmaa mukanani. Koska minulla todella on tapana tunkea käsilaukkuun ihan kaikki mahdollinen. Laukun kokoa rajoittamalla on pakko hillitä tätä hamsterin ominaisuutta edes vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

dementia
1/11 | 

Nyt kun oikein miettii niin kyllähän sä näytät just joltain taideopiskelijalta! vielä kun olis medusa- lävistys niin vieläkin enemmän. Just muhun iskevä asuvalinta :)

tiina
4/11 | 

Nuttura + oma väri = siisti yleisilme. Kiva, että vihdoinkin rohkaistut siivoon tukan silmiltä :)

Milla
5/11 | 

En ole legginsejä käyttänyt (paitsi välillä pvc legginsejä), mutta tuon lafkan legginsit on niin huikean hienoja että pitää varmaan tilata. Oliko nuo koot normaaleja/pieniä/isoja? Jos nyt vaikka ajatellaan jotain H&M:n kokoja, niin onko kutakuinkin samaa kokoa?

6/11 | 

MInusta on mukavaa, että samoja asusteita ja vaatteitakin käytetään postauksissa. Siinä tulee sellainen fiilis, ettei tarvitse olla ihan triljonääri voidakseen näyttää hyvältä, riittää kun osaa ostaa muutamat tyylikkäät perusjutut ja yhdistelee niitä omaperäisen tyylikkäällä tavalla. Onhan se eettistäkin, ja ekologisempaa;)

Ellu
7/11 | 

Samojen vaatteiden ja asusteiden näkeminen useassa postauksessa vasta inspiroivaa onkin, koska silloin oikeesti näkee, miten voi yhdistää niitä eri asuihin!

Anne
8/11 | 

Yhdyn laukun ylistykseen. Itselläni on sama pienemmässä koossa ja se on tilaihme, Mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen.

Sara
10/11 | 

Hmph, en olis uskonut et ikuisena kesätyttönä tulis ikinä ikävä syksyä, mut nyt itä-Afrikan paahtavan auringon alla asuvana nää kuvat, ruska ja syksy näyttää ihanalta!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011