...keltaista. Yllätyyys! Voisin todennäköisesti kuitata tällä kolmikolla parin kuukauden asut: Vagabondin ruskeat saappaat, Jean-Paul Gaultier / Lindex -salkku ja Elloksen keltainen villakangastakki. Siinäpä ne lempparini sitten ovatkin. Nyt on kyllä pakko skarpata jos meinaan vielä asukuvia tälle keväälle julkaista :D
Kukkajuttujen määrä vaatteissani lisääntyy valoisuuden myötä, tässä asussa ikivanha H&M:n Garden Collectionin sifonkipaita (saatu) joka on ikävuosistaan huolimatta edelleen tosi kiva. Kukkakuosi ei vanhene koskaan.

 

Kommentit (16)

mustamekko
5/16 | 

Voi mitä useammin näen nuo upeat saappaat sun kuvissa, sitä kovempi hinku tulee! Vieläköhän niitä löytyis kaupasta..

Janski
6/16 | 

Voi mikä sekametelisoppa... Asuun joko mustaa nahkaa tai ruskeaa nahkaa, ei molempia sekaisin!

JaanaCa
14/16 | 

On kyllä ihana asu!
Ja tuo takki on ihan lempparini, niin kaunis!!

Ihan virkistyin täällä flunssamaailmassani..

15/16 | 

Kylläpä osu ja uppos! Vihreä hame on ihana kukkatopin kanssa.. Vähän kuin ruoho, josta ne kukat kasvaa, siksi kai se näyttää jotenkin niin "tutulle" :D

Itse tykkään myös yhdistellä eri värisiä nahka-asusteita. Toki joskus käytän esim. pelkkää mustaakin, mutta vaihtelu virkistää ja pukeutumissäännöistä on kyllä hyvin vähän iloa mun elämään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012