Meillä vietettiin eilen Annin 3v. synttäreitä ja täytyy sanoa, että keli ei olisi enää voinut olla parempi! Oli kiva päästä pukemaan vihdoin ylle mintunvihreä pitsimekkoni (H&M), kun kerrankin tarkeni. Olkapäät paljaaksi jättävä mekko on värin ja materiaalin puolesta to die for tälläiselle mintunvihreän ylimmälle ystävälle. Paksu muhkea pitsi painaa yllättävän paljon, mutta kapeat olkanarut onneksi pitävät mekon paikoillaan. 

Mekko: H&M / Kengät: Collectif / Ananaslamppu: Tiger / Sormus: Vintage

Ps. joko tämä lasketaan värimummoudeksi :D valitsin selvästi värikseni mintunvihreän.

Kommentit (3)

Sande
1/3 | 

Jessus, mikä mekko! Mistä Henkkamaukasta sä teet näitä löytöjä, mun meidän henkassa on todella rajoittunut aika perusvalikoima, missä ei tuollaisia helmiä vilise?!

Kissahissu
3/3 | 

Ihania kaikki <3 Pinkki pinkillä rusetilla piristäisi tämän Pirisen juhlan ja arjenkin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010