Inspiroiduin omasta (!) keltaisesta mekostani niin paljon, että pengoin kaapista muutakin keltaista esille. Ikivanha Elloksen tiputakki näytti taas pitkästä aikaa raikkaalta. Nyt tuntuu muutenkin siltä, että voisin kieputtaa itseni keltaiseen päästä varpaisiin! Valoa, värejä, raikkautta, kevät! Toiveajattelua, mutta aina voi hetken huiputtaa itseään ja hymyillä kuin hangon keksi.


y1

y1

Kuvaajana toimiva Heidi heijastuu näyteikkunasta :D Nauroinkin aamuisen kirppisreissun jälkeen Heidille, että 15 vuotta sitten solmittu ystävyys velvoittaa nappaamaan pari kuvaa keltaisesta eukosta Laukontorilla. Ei vaan, en juuri ahdistele kavereita kamerajutuilla, se on vähän tylsää.

Huh illalla pitäisi jaksaa vielä yhdet pikkujoulut. Kyllä. Me pidetään vanhan duuniporukan kanssa nyyttäripikkujoulut ja on erittäin jees saada taas kerran akkalauma kasaan. Koska ei saatu yhteistä aikaa sovittua ennen joulua, päätettiin pitää pikkujoulut tammikuussa. Ja pääsee siinä samalla pussailemaan ihanaa Imaa jei!

Kommentit (13)

jennifer
1/13 | 

Sulla on tuossa Cats&dogs-bloggauksessa IHANA TUKKA :))) Onko se sun oma pituus? ihan täydellinen! niin tyttömäinen & söpö:)

Kuinka kauan oot muuten pitäny pidennystä yhteen putkeen? Eikös sulla ollu sellaset microringsit? Kauanko oma tukka "kestää" sitä? Laitatko ite niitä välillä ylemmäs vai käytkö aina kampaajalla laitattamassa?

jennifer
2/13 | 

ps. nää olivian sivut muuten avautuu tooooooosi hitaasti, vaikka kone&netti muuten pelittäiskin hyvin. indiedaysin sivut avautuu naps vaan mut tää juuuuuumittaaaaaaa. palautetta tekniseen tukeen;)

Helena
3/13 | 

Asiasta kolmanteen, onko sulla kokemusta Blink merkkisistä kengistä, ajattelin millainen lesti Blinkin kengissä on.

Olen melko uusi lukija ja huomasin sinun olevan kenkäfriikki. Muutenkin blogisi on juuri minun näköinen.

Napsu
4/13 | 

Ihana takki! Keltainen piristää mieltä, monikin varmasti jo kaipaa valoa ja kevättä!

Minun piti oikeastaan kysyä että oletko koskaan puhunut blogissasi ekologisista asioista kuten ympäristöystävällisistä merkeistä, veden ja sähkön kulutuksesta, ruoka valinnoista jne?. Varmasti vaatteiden/kenkien puolelta jotain on ollutkin, mutta minua ainakin kiinnostaisi toteutatko jotain kyseisiä asioita omassa elämässäsi tai mitä mieltä olet ihan yleisestikin :)) Uskon että monet miettivät näitä asioita, ja itsekin ajattelin esimerkiksi kiinnittää huomiota millaista kosmetiikkaa ostan.

Ihanaa kevään odotusta!

Saara
5/13 | 

Haa, mitkäs popot sulla on? Näyttää vähän samanlaisilta kuin juuri hankkimani Fly Londonin ihanat bootsit (joihin olen itse ihan in lööööv).

Mä jaksan kerta toisensa jälkeen ihmetellä myös, että miten monta villakangastakkia sulla oikeen on? Tuntuu että niitä on vähän sateenkaaren joka värissä. :D Ihanaa!

7/13 | 

Sä oot sitten fiksumpi kuin mä, mä ahdistelen häikäilemättömästi parasta kaveriani SEKÄ hyvin kuvaamishalutonta äitiäni aina tarpeen tullen kuvaamispyynnöillä. Molempien kanssa olen kuitenkin onneksi vielä väleissä. ;)

8/13 | 

"15 vuotta sitten solmittu ystävyys velvoittaa nappaamaan pari kuvaa keltaisesta eukosta Laukontorilla" Saituri huomaa, että on käytetty armottoman kovia uhkailukeinoja :-)

9/13 | 

Tammikuu oiskin ehdottomasti paras aika firman pikkujouluille: ei tarvi syödä jouluruokia, kaikkiin aktiviteetteihin on hyvin tilaa eikä taksijonotkaan kiusaa.

Sohvi Emilia
13/13 | 

Hei !

Olen seurannut siun blogia jo aika kauan ja se on ihan päivän piristäjä !

Mietin vain, että kun oot monta kertaa sanonu, et farkut ei oo niin siun juttu, joten miten ihmeessä tarkenet sukkahousuissa?

Haluisin itekki päästä eroon farkuista ja niiden tuomasta ahdistuksesta, etenkin talvella, joten onko siulla jotain vinkkiä vai onko tää tällänen siperia opettaa-tyylinen juttu et pitää vain karaista itteni? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012